Do Divadla Lucie Bílé míří ryze československá JAJ Show

Do Divadla Lucie Bílé míří ryze československá JAJ Show 

Producent Jaro Slávik, známý porotce soutěže Česko Slovensko má talent, spolu se stand-up komičkou Adélou Elbel a slovenským entertainerem Ivem Ladižinským přicházejí s unikátní show nabitou komedií, postřehy, stand-up humorem a rozhovory s výjimečnými hosty. Premiérové představení JAJ Show uvede pražské Divadlo Lucie Bílé již 26. května.

První skutečně československá late night show – tak by se ve zkratce dala popsat JAJ Show, novinka na scéně Divadla Lucie Bílé. Představení ale divákům slibuje mnohem více. Jde totiž o koncept československé zábavy inspirovaný tím nejlepším z minulosti, ale v úplně novém kabátě. Stand-up, interaktivní kvízy, mystifikace, rozhovory s hosty, soutěže a výborná kapela s neobvyklými verzemi notoricky známých hitů. To vše čeká diváky v rámci celého zábavného večera.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

Výjimečnost JAJ Show spočívá v tom, že každý z účinkujících a moderátorů je ve své kategorii hvězdou s obrovským množstvím zkušeností na televizní, klubové i divadelní scéně. Oproti jiným obdobným představením je úloha hlavního baviče rozdělená hned mezi čtyři osoby. Mezi nimi je Adéla Elbel, nejlepší současná česká stand-up komička, legendární Ivo Ladižinský, který svého času odstartoval boom stand-up scény na Slovensku, a Pavol Hubinák, který již 13 let jako kapelník doprovází finalisty soutěží Superstar a The Voice a jako moderátor uvádí skvělou páteční rozhlasovou relaci Baláž a Hubinák na Radiu FM,“ říká o show a jejím konceptu Jaro Slávik, veterán zábavního průmyslu a současně autor a producent JAJ Show.

Právě on bude také čtvrtým mušketýrem mezi průvodci večera. Hvězdnou moderátorskou sestavu pak každé představení doplní VIP hosté z československého showbyznysu. Vedle toho si diváci užijí hudební doprovod kapely PH Band spolu s novou pěveckou hvězdou Slovenska Dominikou Titkovou.

Připravovaná JAJ Show je divadelní verzí televizní late night show, která se má objevit na podzim letošního roku na českých i slovenských obrazovkách. Prostor Divadla Lucie Bílé byl přitom pro producenta Jara Slávika jasnou volbou.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

„Netušil jsem, co se v tomto divadle hraje, jaký je repertoár, jaká je dramaturgie nebo jestli tam vůbec bude zájem o představení, které vlastně není klasickým divadelním představením. Cítil jsem ale, že je to místo, kde by ta show měla být. Zavolal jsem proto Lucii a měl jsem štěstí, že měla právě ten jeden den volno, aby se s námi setkala. Dva dny po mém telefonátu – žádná příprava, čistý rokenrol. Můj pocit byl správný a Lucie nám se svým týmem vyšla vstříc. Ta scéna má v sobě magii, a to, že na ní mohu účinkovat, beru s velkou vděčností a pokorou,“ říká o spolupráci Jaro Slávik.

Jeho slova doplňuje principálka divadla Lucie Bílá: „Těší mě, že si Jaro vybral právě naše divadlo a oslovil nás ke spolupráci. Vedle komedií, muzikálů a koncertů, které uvádíme, bude takové představení skvělým doplněním našeho repertoáru. Posláním našeho divadla je totiž diváky rozesmát a bavit a věřím, že JAJ Show tenhle úkol splní dokonale.“

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

Premiéra divadelní verze JAJ Show se uskuteční již ve čtvrtek 26. května od 19 hodin v Divadle Lucie Bílé v pražské Karlově ulici. Jaké jsou vazby mezi národy z obou stran řeky Moravy? Jak vypadají vztahy mezi muži a ženami ze zábavního průmyslu a jak fungují hvězdná manželství? I taková budou témata prvního večera, kde nebudou chybět ani VIP hosté. Diváci se mohou těšit na ryze československý manželský pár, který tvoří hudební skladatel Ondřej Soukup a zpěvačka Lucia Šoralová.

Veškeré informace o JAJ show, včetně předprodeje vstupenek, naleznete na webu divadla: https://www.divadloluciebile.cz/repertoar/jaj-show/.

Foto: archiv Divadla Lucie Bílé

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!