FILMharmonie chystá další herní speciál. V Rudolfinu zazní hudba z Mafie nebo Kingdom Come

FILMharmonie chystá další herní speciál. V Rudolfinu zazní hudba z Mafie nebo Kingdom Come 

Koncert, který nebude jen pro gamery. Filmová filharmonie se vrací s dalším galavečerem sezóny. Na konci dubna vtáhne publikum do světa mafiánů, českého středověku i bitevních polí.

Světy herních nerdů a symfonických melodií jdou ruku v ruce. Už 30. dubna to v pražském Rudolfinu dokáže další z tematických koncertů Filmové filharmonie s příhodným názvem GAMES. Zaplněná Dvořáková síň uslyší hudbu z takových skvostů jako jsou Stronghold, Heroes of Might and Magic, Civilization nebo v neposlední řadě i tuzemských hitů Mafia nebo Kingdom Come: Deliverance. Autor melodií z posledně jmenovaného klenotu Warhorse Studios Jan Valta dokonce sám na galavečer zavítá. 

Setlist koncertu jako vždy sestavoval ředitel FILMharmonie a sám vášnivý hráč počítačových her Matěj Lehár. "Nechal jsem se inspirovat přáteli a odborníky z mého okolí. Jsem rád, že nás s nápady oslovili ale i sami fanoušci. Myslím, že budeme mít opět perfektně sestavený program," láká na konec dubna Matěj Lehár, který už se svým orchestrem potěšil posluchače například výběrem ze soundtracků fantasy nebo romantických filmů nebo speciály k poctě Jamese Hornera a Johna Williamse. Oblíbený koncert herní hudby uvádí Filmová filharmonie už potřetí, pokaždé však s naprosto novým výběrem skladeb.

Taktovky se po ryze mužském vedení tentokrát ujme oceňovaná dirigentka Alena Jelínková. Velký symfonický orchestr Filmové filharmonie tradičně doplní pěvecký sbor vedený sbormistryní Lenkou Dandovou. Nemění se také post moderátora. Večerem bude provázet herní novinář a influencer Mikoláš "Tukan" Tuček, který nabídne tu pravou přidanou hodnotu k jednotlivým skladbám. Chybět nebudou ani cosplayeři, se kterými se mohou přítomní pobavit nebo pořídit snímek na památku.

Poslední vstupenky zakoupíte na stránkách FILMharmonie. Níže najdete kompletní program večera a u nás na webu si můžete připomenout veškeré akce, které má oblíbené symfonické těleso za sebou.

Program GAMES:

Age of Mythology: Concert Suite
Heroes of Might and Magic III: Menu Theme, Fortress
Diablo II: Main Title
Mafia II: Concert Suite
Medal of Honor: Suite
World of Tanks: Main Theme, Paris, Prokhorovka

---- přestávka ----

Stronghold: Concert Suite
Gothic 3: Gothic 1 Theme and Vista Point
Kingdom Come: Deliverance - Concert Suite
The Elder Scrolls: Morrowind, Reign of Septims, Dragonborn
God of War I: Revenge and Redemption
God of War III: Brothers of Blood
Civilization IV: Sogno Di Volare

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!