Charity Fashion Show 2012

Charity Fashion Show 2012 

Krásné pozdní odpoledne v Balu bare na Krejcárku s malebným výhledem na Prahu bylo jako stvořeno pro charitativní akci Charity Fashion Show.

Akce měla za cíl podpořit občanské sdružení ROSA specializující se na pomoc ženám - obětem domácího násilí a jejich dětem.

S nápadem uspořádat tuhle akci a podpořit oběti domácího násilí přišli vizážistka Markéta Vlčková a Martina Kopřivová Kadlecová, které mají osobní zkušenosti s lidmi, kteří měli co do činění s domácím násilím, navíc jak řekli “spojení módy a charitativní organizace pro ženy nám přišlo jako ideální kombinace“.

O první část módní show se postarala návrhářka Petra Pitelková s přehlídkou oblečení značky Petiteé doplněnou o šperky značky Honorée la Noire. Druhá část přehlídky byla zaměřena na klobouky od Modistického salonu Daniely Veselé.  Jako modelky se návštěvníkům představily i letošní finalistky Miss Vietnam ČR.

Protože cílem akce bylo co nejvíce pomoci, tak dražba klobouku, kterou si vzal pod patronát moderátor Petr Vojnar, byla zajímavým a přínosným zpestřením večera.

A jaká by to byla akce, kdyby na ni chybělo hudební vystoupeni? O to se postarala zpěvačka Madalena Joao a zpěvák Jaroslav Parči svým společným milostným duetem Timeless.
Ale od Jaroslava Parčiho to ještě nebylo všechno. Jeho hudební vystoupení v latinském stylu pokračovalo dále a postupně roztančil téměř všechny přítomné.

I přes menší organizační a technické problémy akce dopadla velice dobře a svůj hlavní účel splnila.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!