Múzy na vodě 2012

Múzy na vodě 2012 

Také máte rádi teplé letní večery, obzvlášť když všude okolo Vás svítí spoustu světýlek od lamp a ještě ke všemu se třeba odrážejí v lesklé vodní hladině? Řeknete si, idylka jako blázen. Tohle všechno ale můžete zažít v prvním červencovém týdnu, tedy od 1.- 6. července 2012.
Šestidenní představení Múzy na vodě se koná již osmým ročníkem na soutoku českobudějovických řek Vltavy a Malše, tudíž hned za historickými hradbami, pár kroků od historického centra Českých Budějovic.
Na všechny akce je vstup zdarma a každé představení začíná ve 21,30 hod. To už se totiž úplně setmí a pódium, které je postaveno přímo na hladině řeky a je osvětleno drobnými světýlky, lépe vynikne.
V neděli 1.7. otevře celé představení skupina Javory,což je sourozenecká kapela Hany a Petra Ulrychových. Interpretují české písničky mimo jiné v doprovodu houslí a kytar, což je pro nedělní večer velice příjemná kombinace.
V pondělí 2.7. pódium ožije díky písničkám Michala Davida, představí se nám totiž muzikál Děti ráje přezpíván do koncertního provedení.
V úterý 3.7. zažijeme večer s operetou díky Jihočeské komorní filharmonii "Gala" .
Ve středu 4.7. nás poctí svou návštěvou známá písničkářka Lenka Filipová, která rozechvívá duši svými kytarovými baladami o lásce.
Ve čtvrtek 5.7. se nám předvede Pražský komorní balet s představením W. A. Mozarta- Divertimento.
V pátek 6.7. zakončí večerní hudební maraton Rozhlasový swingový orchestr Václava Hlaváče.

V prvním prázdninovém týdnu tedy je určitě o co stát i v jihočeském kraji, město České Budějovice je Múzami na vodě proslulé, takže rozhodně neváhejte a přijeďte se podívat. Čekají Vás velice příjemné zážitky spojené s nočním mystičnem právě Českých Budějovic.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Balet Carmina Burana III
 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!