Skupina Harlej představila své Teleskopický tele také v Olomouci

Skupina Harlej představila své Teleskopický tele také v Olomouci100%

Pražská skupina Harlej se během svého TELESKOPICKÝ TELE TOUR podívala také do Olomouce. Zde ji přivítalo 26. dubna množství fanoušků, kteří si nenechali ujít vystoupení této české rockové legendy. Koncertní šňůru zahájila kapela již 23. března v Jemnici a odehraje během ní celkem patnáct vystoupení. Turné, během kterého propagují svoji nejnovější desku Teleskopický tele, zakončí 5. května v Liberci. 

Již po osmé hodině večerní začali do olomouckého studenského U-klubu přicházet první fanoušci. Během několika minut se klub naplnil rockerama i rockerkami různých věkových generací, kteří netrpělivě čekali na vystoupení hvězdy večera - skupiny Harlej. Na její písničky museli ještě nějakou dobu počkat, protože jako první na pódium nastoupila předkapela The Snuff. 

Pražská skupina The Snuff, která byla založena teprve roku 2009, byla skutečně výborným startem. Rytmické písničky v žádném případě neurazily, nažhavily publikum a rozhýbaly první fanoušky přesně tak, jak se od předkapely očekává. A to kvůli komplikacím málem nevystupovali! Kytarista Michal nebyl schopen kvůli fraktuře ruky hrát, takže hrozilo, že budou muset zbytek koncertů vynechat. Nakonec ale sehnali kvalitní náhradu, kterou se stal kytarista Daniel Krob (bývalý člen skupin Arakain, Kreyson a Zeus). Daniel se naučil všechny písničky během jediné zkoušky a tím umožnil skupině pokračovat v koncertech.  

Po poslední písničce od partičky The Snuff se většina diváků přesunula až k pódiu. Největší fanoušci chtěli být co nejblíže členům své oblíbené kapely Harlej. Proto již během zvukové zkoušky bylo téměř nemožné dostat se ke stagi. Po zaznění prvního tónu začali lidé tleskak, skákat a zpívat písničky společně s frontmanem kapeli Tomášem Hrbáčkem. Harlejové předváděli skvělou show doprovázenou báječnými světelnými efekty. Během večera zahráli jak písničky z nejnovějšího alba, tak starší známé songy. Chybět nemohly ani nejznámější pecky jako "Svařák", "Pověste ho vejš" nebo "Přirození". Není divu, že si fanoušci po odehrání "poslední" písničky vynutili ještě dlouhý přídavek. Každý koncert má svůj konec a skupina Harlej nakonec opustila pódium. Útěchou pro návštěvníky se stal slib, že si s nimi dají určitě na baru nějakého toho "paňáčka".

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!