SOUTĚŽ: Prague Design Week. Vyhrajte vstupenky na oslavu současného designu v centru metropole

SOUTĚŽ: Prague Design Week. Vyhrajte vstupenky na oslavu současného designu v centru metropole 

Dvě patra historického domu na pražském náměstí Republiky zaplní od druhého do šestého září díla celkem 77 současných designérů. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na Prague Design Week!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Sedmý ročník prodejní přehlídky designu se ponese v duchu udržitelnosti a ekologie. „Kromě našich stálic se představí i úplné novinky, obzvláště se těším na instalaci mobilního kurníku pro slepice a budek na cigaretové nedopalky Petra Kukly. Pro děti máme připravené malé překvapení v podobě světelné instalace Dotkněte se hvězd nebo originální hračky pro malé i ty větší,“ uvedl organizátor Ondřej Krynek.

Designový svátek každoročně prezentuje produktový design, obrazy, módní návrhy, šperky, výrobky ze dřeva, skla i papíru, ale také například ukázky starých řemesel. Mezi highlighty letošních vystavovatelů patří Tkalcovna Kubák zaměřená na bytový textil, projekt Reformát využívající k výrobě papírových a knižních produktů zbytkový a odpadový materiál nebo portfolio návrhářky Darii Torf, jo.bag či Patrick Poppet. Chybět nebude ani doprovodný program nebo kavárna.

Chcete vyhrát vstupenky na Prague Design Week? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 lístky.

Soutěžní otázka:

Kolik designérů letos festival hostí?

A) 25

B) 77

C) 54

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 28. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: PDW

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!