Traktor, Dymytry, Alkehol a další chystají livestreamy svých koncertů

Traktor, Dymytry, Alkehol a další chystají livestreamy svých koncertů 

Domácí rockové a metalové kapely chystají online přenosy vystoupení z Malé sportovní haly v Praze, které budou divákům přístupné zdarma. Podpořit interprety budou moci na stránce Donio.cz.

V rámci koncertního projektu Monster Meeting měli známí rockoví interpreti v čele s formacemi Dymytry a Traktor během roku objíždět česká města spolu s předkapelami. Kvůli pandemii koronaviru byla některá počáteční vystoupení zrušená, kapely ale připravují živé přenosy svých koncertů včetně klasického halového pódia, efektů a techniky.

Streamy z Malé sportovní haly v pražských Holešovicích budou fanouškům volně přístupné jak na stránkách, tak na online profilech jednotlivých uskupení. V pátek 8. května zahraje Traktor, který na pozadí tematických projekcí nabídne hity z posledních dvou dekád své existence.

Další koncert plánuje skupina Dymytry, a to v neděli 10. května. Její členové v současnosti pracují na nových písních, před necelým měsícem poodhalili jednu z nich – singl Spolu se cítíme živí, k němuž vydali i videoklip, vytvořili společně se zmíněným Traktorem. Část výtěžku z koncertu věnují na léčbu Adama Chramosty, jenž trpí spinální svalovou atrofií.

Středeční večer 13. května bude v holešovické hale patřit partičce Alkehol, která na tuzemské hudební scéně působí více než čtvrtstoletí. Následující den se představí RCZ Rammstein Tribute, kteří přinesou slavné nahrávky fenomenální německé kapely Rammstein.

Jako poslední vystoupí v sobotu 16. května Trautenberk, který tradičně láká na myslivecký bál bez myslivců. Metalisté použijí získaný finanční obnos na nahrávání nové desky, z níž během koncertu představí nejčerstvější song. Online streamy začínají vždy ve 20 hodin.

Foto: Facebook Dymytry

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!