Beats for Love přivezou hvězdného DJ Armina van Buuren

Beats for Love přivezou hvězdného DJ Armina van Buuren 

Headlinerem letošního ročníku tanečního festivalu Beats for Love, který se koná od 2. do 5. července v Ostravě, se stane nizozemský DJ a producent Armin van Buuren. Program tentokrát nabídne rekordních 500 domácích i zahraničních interpretů.

Pětinásobný vítěz ankety DJ Mag Top 100 DJs, slavný nizozemský interpret Armin van Buuren je spoluzakladatel a současný frontman vydavatelství Armada Music, jehož rádiová show A State Of Trance patří mezi nejposlouchanější rádiové show zaměřené na trance.

Kromě něj bude ostravská hlavní stage letos hostit také belgického DJ a producenta Lost Frequencies, který patří mezi dvacítku nejlepších světových DJs loňského roku. Na festival zamíří mimo jiné i proslulý hitmaker Martin Solveig, který si podmanil posluchače singly Hello nebo Intoxicated. Po dvou letech se vrací ostrovní hvězda D&B Sub Focus.

Mezi další letošní vystupující patří nizozemský DJ a producent Maduk, ze stejné země pocházející DJ a producent Maurice West, projekt Dope D.O.D. hrající mix rapu a hip hopu nebo třeba norská megastar Alan Walker, který dosahuje miliard přehrání svých skladeb.

Drum & Bass stage bude tentokrát vévodit britský král double & triple dropů A.M.C., jenž byl loni titulován nejlepším světovým D&B DJ roku. Z Nového Zélandu přijede duo DJs a producentů State of Mind, chybět zde nebudou ani ukrajinští DJs a producenti Agressor Bunx nebo venezuelská Zardonica spolu s frontmanem kapely The Qemis Olivereme Simmonsem, který si říká Fickle6.

V cirkusovém šapitó s EDM & Trance scénou se objeví například severoirský DJ a producent Simon Patterson, Angličan Oliver Smith, nizozemské duo Lucas & Steve nebo DJ a producent Suduaya z Francie.

Publikum na techno stage rozproudí v Amsterdamu usazený DJ Dave Clarke, kterému se přezdívá Baron of Techno, brazilská DJka Fernanda Martins či irský producent Matador. Breakbeatová scéna uvede londýnské producentské duo Plump DJs, jejich krajana, spoluzakladatele UK Soundsystemu Kaotika, si zase budou moci poslechnout návštěvníci Reggae2Jungle Beach, kde se ukáže i Jacky Murda z USA.

Foto: Beats for Love

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!