Charismatická LP se vrací na Colours of Ostrava i s poslední deskou Heart to Mouth

Charismatická LP se vrací na Colours of Ostrava i s poslední deskou Heart to Mouth  

Před třemi lety se stala pro mnoho návštěvníků Colours of Ostrava naprostým vrcholem festivalu. A to měla skutečně velkou konkurenci. Tento rok se vrátí na místo činu, aby v areálu Dolních Vítkovic předvedla svou poslední desku.

Americká zpěvačka Laura Pergolizzi alias LP získává fanoušky po celém světě nejen svým výjimečným hlasem, ale rovněž pořádnou dávkou charismatu a bezprostřednosti. Zatímco před pár lety byla známá jako autorka písní pro Rihannu nebo Christinu Aguileru, dnes je považována za prvotřídní hudební hvězdu, která vyprodává haly, kdykoliv se objeví v České republice.

„Konečně jsem došla do místa, kdy se vůbec nemusím starat o to, kam by se měla moje kariéra ubírat. Mohu si dovolit dělat pouze to, co chci, což je velmi osvobozující,“ popisuje svou současnou situaci LP, podle níž je smyslem hudby pomoci lidem cítit se dobře. A to se její směsi popu, rocku, americany a folku postavené na hutném kytarovém zvuku a ukulele skutečně daří.

„Mé názory jsou vším. Nikdy bych je nevyměnila, i když člověk prochází zklamáními a urážkami, se kterými umělec bojuje, nebo zkrátka kvůli tomu, že jsem lesbička. Je toho hodně, ale když tím projdete, aniž by se to dotklo vašeho štěstí nebo sebehodnocení, je to fakt skvělé,“ vysvětluje LP.

Festival Colous of Ostrava, který se letos uskuteční již podevatenácté, proběhne od 15. do 18. července 2020. Kromě LP láká také na Twenty One Pilots, The Lumineers, Youssou N’Dour, Sigrid, Wardrunu či Tindersticks. Hlavní hvězdu letošního festivalu oznámí organizátoři 28. ledna na tiskové konferenci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!