SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pohádkovou prohlídku Neviditelné výstavy v Praze

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na pohádkovou prohlídku Neviditelné výstavy v Praze 

Neviditelná výstava pořádá každý víkend speciální prohlídky pro rodiny s dětmi a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Pokud už vaše ratolesti omrzelo navštěvovat hrady a zámky a rády by zažily něco akčnějšího, mohou rodiče vzít na speciální pohádkovou prohlídku Neviditelné výstavy, která sídlí na Novoměstské radnici v Praze.

Děti se seznámí s každodenním životem nevidomých a slabozrakých a zároveň se potkají s pohádkovými postavami, ať už s Popelkou nebo třeba Zlatovláskou. Kromě překonávání strachu ze tmy, kterou budou procházet, budou také plnit tematické úkoly.

Tato prohlídka je vhodná pro děti ve věku od čtyř do osmi let, koná se pouze o víkendech, trvá zhruba hodinu a je nutné si ji zarezervovat minimálně den předem.

Chcete se zúčastnit pohádkové prohlídky o libovolném víkendovém termínu do dubna 2020? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 vstupenku na prohlídku.

Soutěžní otázka:

Kdo je autorem české pohádky O Zlatovlásce?

A) Božena Němcová

B) Karel Jaromír Erben

C) Karel Čapek

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 4. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Neviditelné výstavy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!