Sázavafest se blíží!

Sázavafest se blíží! 

„Do začátku festivalu zbývá 19 dní: 22 hodin..“, hlásí mi webovky Sázavafestu ihned po načtení. A mě to potěší, protože vím, že je na co se těšit. Přijedou skvělé světové kapely jako například Alphaville, Hurts, Nouvelle Vague a tak dál a samozřejmě také české kapely, zpěváci či zpěvačky, kterou je například Jana Kirschner, pro níž bude účinkování na Sázavafestu jediným vystoupením v česku za celou sezónu.

V první řadě jakožto účastníci letošního Sázavafestu nezapomeňme, kde se vlastně koná. Není to totiž v Kacově, kde bylo několik minulých ročníku, ale celý festival se poprvé odehraje v Benešově. Což je, myslím, příjemná změna prostředí. Hlavně ať je příjemnější počasí než minulý rok. Ti, co se minulý rok zúčastnili, určitě vědí, o čem mluvím. Sledujme tedy předpovědi, ať víme, co si zabalit. Zda to budou holínky a pláštěnky, nebo plavky a opalovák. My totiž narozdíl od účinkujících, kterým pořadatelé připraví zastřešená pódia, budeme hudbu poslouchat na open air scéně, kde nás případný déšť, či horké slunce neminou.

Kdo ještě nemá vstupenky na Sázavafest, ať netruchlí, protože jsou stále v prodeji a k dostání budou také namístě. Stejně tak „vstupenky“ do stanového městečka, které se v předprodeji prodávají od 1.června, nebo si je můžeme také pořídit až 4.8. v Benešově. Stojí 200Kč na osobu za celé tři dny. Tím placení nekončí, protože není možné si vzít s sebou jídlo ani do stanového městečka ani do areálu festivalu, vybavte se kapesným na občerstvení. Obchůdek s potravinami bude přímo u stanů nebo pak spoustu stánků s rychlým jídlem najdeme v areálu. Tam bude možné si nakoupit také nějaké ty drobnosti jako třeba šperky, trička, tetování, piercing a bůhví co ještě.

Jak se dopravit do Benešova zjistíte zde: http://www.sazavafest.cz/letni/info/doprava , kde si povšimněte možné 50% slevy na zpáteční jízdné vlakem. Nebo přijeďte autem a za jeho parkovné zaplatíte 250Kč za celou dobu konání festivalu.

Zde se můžete podívat již na celý časový harmonogram Sázavafestu: http://www.sazavafest.cz/sites/default/files/press/2011/sazavafest_line-up2011.pdf

Především si nezapomeňte dobrou náladu a náladu poslechnout si dobrou muziku. Těšme se všichni na Sázavafest! =)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!