SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na krimi komedii Rukojmí bez rizika v Ostravě

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na krimi komedii Rukojmí bez rizika v Ostravě 

V Domě kultury města Ostravy se 6. května bude řešit kriminální případ s notnou dávkou humoru. Zahrajte si s námi o vstupenky na představení Rukojmí bez rizika!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Ženami obletovaný spisovatel Marc zažívá tvůrčí krizi a uvažuje o sebevraždě. Stejné myšlenky má i jeho dlouholetý kamarád Luc, který se kdysi chtěl zabít kvůli tomu, že ho opustila partnerka, a nyní sebevraždu plánuje z přesně opačného důvodu.

Jejich společný záměr jim však překazí trojice lupičů, která si kamarády vezme jako rukojmí a vyhrožuje jim, že je zabije – přesně to, co si Marc a Luc přejí. Při pohledu na pytel plný bankovek, který u sebe mají zločinci, ale znovu dostávají chuť do života…

V krimi komedii z pera francouzského dramatika Alaina Reynauda Fourtona se v hlavních rolích představí Václav Vydra nejml., v alternacích Jana Boušková, Svatopluk Skopal a další.

Chcete zdarma zhlédnout představení Rukojmí bez rizika v Domě kultury města Ostravy v pondělí 6. května? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na inscenaci.

Soutěžní otázka:

Kolikáté narozeniny letos v lednu oslavil představitel jedné z hlavních rolí Václav Vydra nejmladší?

A) 50. narozeniny

B) 63. narozeniny

C) 58. narozeniny

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 3. května dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Z představení Rukojmí bez rizika. Foto archiv ostravainfo.cz

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto archiv ostravainfo.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!