Paul Kalkbrenner se po letošním úspěšném koncertě na festivalu Colours of Ostrava znovu vrátí do České republiky, tentokrát vystoupí v Brně

Paul Kalkbrenner se po letošním úspěšném koncertě na festivalu Colours of Ostrava znovu vrátí do České republiky, tentokrát vystoupí v Brně 

Jedna z největších hvězd taneční scény Paul Kalkbrenner se po letošním úspěšném koncertě na festivalu Colours of Ostrava znovu vrátí do České republiky. V sobotu 2. března 2019 zahraje poprvé v Brně, konkrétně v Zoner Bobyhall. Přiveze s sebou aktuální album Parts of Life v koncertním provedení a jeho vystoupení potrvá déle než 3 hodiny.

Paul Kalkbrenner se kromě lámání hitparádových rekordů, vyprodávání arén a úspěšných amerických turné po boku hvězd, jakými jsou například Iggy Pop nebo Nicki Minaj, věnuje i herectví. Právě hlavní role ve snímku Berlin Calling, ke kterému vytvořil i soundtrack, z něj v roce 2008 udělala přes noc hvězdu. Nyní chystá velkolepý koncert v Brně. Posluchači se mohou těšit také na zahraniční umělce z Kalkbrennerova labelu, i na domácí špičku.

Zatím poslední řadové album “7” se těšilo velkému úspěchu a dlouho se drželo na předních příčkách evropských hitparád. Posbíralo i skvělé recenze a ocenění v magazínech a novinách, jakými jsou New York Times, Der Spiegel nebo Mixmag. Velká očekávání proto budí i novinka Parts of Life, která zaznamenává zkušenosti Paula Kalkbrennera v německé vznikající taneční scéně, kterou vnímal už jako teenager na počátku devadesátých let.

„Nové album působí jako návrat k počátkům, není v něm žádný pokus o vytváření moderních, současných trendů. Spíše vykresluje taneční scénu a její sound na začátku 90. let. Zvuk je v obecném měřítku surový, bez patrných známek digitálních úprav,“ popisuje za pořadatele Dalin Vajčner, podle kterého je díky tomu nová nahrávka právě tak skvělá a jedinečná.

Paul Kalkbrenner se těší oblibě po celém světě, velice populární je i v rodném Německu. V roce 2014 Paula oslovila německá vláda, aby hrál hlavní show před slavnou Braniborskou bránou na počest pětadvacátého výročí od pádu berlínské zdi. Na jeho hudbu tehdy tančilo 400 tisíc lidí, což byl významný milník v jeho kariéře.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zoner Bobyhall nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Zoner Bobyhall

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!