Dub FX se vrací do České republiky! Vystoupí v Praze a v Brně

Dub FX se vrací do České republiky! Vystoupí v Praze a v Brně  

Své nové album a zbrusu novou show vyrazí australský hudebník a performer Dub FX předvést na turné, během něhož se zastaví také v České republice. Své fanoušky potěší hned dvěma koncerty. První se uskuteční v pražské Lucerně, druhý bude hostit brněnská Fléda.

“Mým plánem nebylo získat slávu, jen cestovat a získat inspiraci,” říká o sobě pětatřicetiletý hudebník, “rád míchám všechny žánry - jazz, reggae, hip hop, sambu, drum and bass, dubstep, prostě jak to v ten moment cítím, a to je ta krása toho, co dělám.” Dub FX se v roce 2006 vydal do Evropy s jednoduchým plánem - chtěl bydlet v dodávce, procestovat svět a vystupovat na ulici. Nyní má na svém kontě již přes sto tisíc prodaných desek. 

Dub FX očaroval fanoušky po celém světě svou one-man show, v rámci níž si vystačí jen se svými ústy a několika elektronickými krabičkami. Mnozí ho označují za ztělesnění hudební nezávislosti. “Hodně dávno jsem se rozhodl, že chci, aby si mě lidé pamatovali jako někoho, kdo světu dává nějaké hodnoty, a já to mohu udělat tak, že je inspiruji svými texty, i když se to nemusí zdát příliš populární,” vysvětluje Dub FX, vlastním jménem Benjamin Stanford. 

Do České republiky zavítá talentovaný hudebník v rámci svého podzimního evropského turné. Na něm chce fanouškům představit své nové album i zbrusu novou show. V Praze vystoupí 13. listopadu ve Velkém sálu pražské Lucerny, do Brna dorazí 20. listopadu, kdy vystoupí na Flédě. Spolu s ním na obou českých koncertech vystoupí jeho dlouholetý parťák a saxofonista Mr. Woodnote

Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji za 590 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí. Za brněnský koncert pak fanoušci zaplatí v předprodeji 480 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!