Letošní ročník Majálesu Ostrava bude plný novinek

Letošní ročník Majálesu Ostrava bude plný novinek  

Majáles Ostrava, oslava studentského života a jara, se bude konat 18. května 2018 v Dolních Vítkovicích. Letošní ročník majálesu s sebou přinese řadu novinek, návštěvníci se rozhodně mají na co těšit.

Program Majálesu Ostrava byl už z velké části zveřejněn. Jisté je, že zde zahraje populární český písničkář a držitel Českého slavíka Tomáš Klus, který vystoupí na U&SLUNO scéně. Na téže scéně rozproudí publikum také kapela N. O. H. A., BijouTerrier, Jakub Ondra nebo Ptakustik. Návštěvníci majálesu se však mohou těšit i na další významná jména české hudební scény, zahraje si zde Vypsaná fiXa, Mucha, Pipes and Pints, Staré Pušky, DJ Lucky Boy či Rest & DJ Herby. Z Londýna sem má namířeno i legendární Delta Heavy. Svoje umění předvedou také Madface a Schooler. Majáles Ostrava slibuje ale i další hudební vystoupení, která budou postupně odtajněna.

Velkou změnou oproti předešlým ročníkům je navázání spolupráce s Čistým festivalem. K dispozici budou po celém areálu koše na tříděný odpad. Kromě toho mohou návštěvníci ve speciálním stánku Čistý festival třídit odpady za odměny. Například za dvacet prázdných plastových kelímků bude možné získat pivo zdarma.

Další novinkou je také pět žánrově různorodých scén. Celkově se tedy návštěvníci mohou těšit na scény U&SLUNO, Younie, D&B, EDM a na Druhou scénu, kde se dohromady představí nad 40 interpretů.

Zveřejněn byl také kus doprovodného programu. Majáles Ostrava bude zahájen 3. dubna ve dvě hodiny odpoledne na Masarykově náměstí. Akce bude pojata nejen jako start celého majálesu, ale také jako Tour de pub 2018, připraveno bude sedm zastávek. Těšit se však můžete i na vypouštění balónků, tanec, hudbu a soutěže o majálesové balíčky a lístky na samotný Majáles Ostrava. Hlavním středobodem doprovodného programu bude ovšem průvod, který se chystá i pro letošní ročník.

Online předprodej vstupenek je v plném proudu, k zakoupení jsou na internetovém portále www.tickito.cz. Nově byl také spuštěn kamenný prodej, a to na vybraných prodejních místech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!