Současné trendy v interiérovém designu ukáže přehlídka Design Shaker

Současné trendy v interiérovém designu ukáže přehlídka Design Shaker 

Již posedmé se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech uskuteční Design Shaker, jarní přehlídka českého i zahraničního designu, a to od 22. do 25. března. Zájemcům opět představí jak zavedená jména oboru, tak i úplné nováčky. Nově si letos budou moci prohlédnout i koupelnové produkty v rámci sekce Design v koupelně.

Přehlídka Design Shaker prezentuje známá studia a zavedené značky v sekci Big Deal, oproti tomu mladí a začínající umělci jsou představeni v sekci Fresh Space. Centrem veletrhu je Media Cafe, otevřený prostor pro workshopy a přednášky.

Jedním ze starých matadorů na poli designu je firma Konsepti, která vznikla v 90. letech podnětem Davida Řezníčka a jeho manželky Lucie. Na letošní přehlídce budou mimo jiné prezentovat značku KARTELL, zaměřenou na plastové židle, svítidla a doplňky. Na zařízení dětských pokojů se specializuje firma LUSITO, jejíž výrobky si na veletrhu také můžete prohlédnout.

Proslulou značkou, která nebude na přehlídce chybět, je italská Casa moderna. Kromě nábytku, především sedacích souprav, vyrábí i podlahy či tapety. Na veletrhu se pravidelně prezentuje i firma JAP, v jejíž nabídce najdete třeba dveře, skleněné stěny a doplňky.

Pouze rok staré Justin Design Studio předvede aktuální trend interiérů – ručně pletené a háčkované pufy. Výrobky z foukaného skla z olovnatého křišťálu přinese designér Michal Červa, umělec Ivan Jurečka zase pro přehlídku vytvořil s pomocí gramofonových desek 3D objekt – sochu s podobiznou prvního československého prezidenta T. G. Masaryka.

Foto: Facebook

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

PVA Expo Praha nabízí i další akce

Místo konání: PVA Expo Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!