The Tap Tap oslaví Mikuláše opět ve velkém stylu

The Tap Tap oslaví Mikuláše opět ve velkém stylu 

Další ročník Mikulášské s The Tap Tap se nezadržitelně blíží. Unikátní koncert, na který si kapela pozvala i několik výjimečných hostů, se uskuteční 5. prosince v pražském Foru Karlín.

The Tap Tap na svém již tradičním Mikulášském koncertu zahrají hity z nové desky Noha na kolejích, nebude chybět ani zbrusu nová píseň Sako. Jako hosté vystoupí zpěvák Ondřej Ruml a pěvecké sbory Puellae cantantes – dívčí komorní sbor z Bruntálu a komorní smíšený sbor z Prahy Canticorum iubilo.

Posledním hostem bude folková zpěvačka a houslistka ze Spojených států Gaelynn Lea. „Gaelynn je hudebnice, jakých je na světě málo, a se kterou se vzájemně skvěle doplňujeme. Nejen že představíme písničky z její nové desky, ale vzniká duet přímo pro ní a našeho frontmana Jiřího Holzmana. Text bude v češtině i angličtině a klip chceme natočit ve Spojených státech amerických,“ říká Šimon Ornest, kapelník The Tap Tap.

Gaelynn Lea pochází z Duluthu v Minnesotě. Narodila se s nemocí křehkých kostí, odborně syndromem Osteogenesis Imperfekta, kvůli čemuž si vyvinula speciální techniku hry na housle. Gaelynn Lea se Mikulášského koncertu zúčastní již po druhé, minulý rok ohromila přítomné publikum. Od té doby odehrála desítky úspěšných koncertů v USA i zahraničí.

Mikulášský koncert s The Tap Tap se odehraje 5. prosince 2017 od 18 hodin. Nebude samozřejmě ani chybět svatý Mikuláš, který přinese nadílku pro všechny hodné děti i rodiče. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!