Fotoexpo láká na přední osobnosti nejen české fotografie. Dorazí George Karbus i Jindřich Štreit

Fotoexpo láká na přední osobnosti nejen české fotografie. Dorazí George Karbus i Jindřich Štreit  

Na pražských Vinohradech proběhne letos již pátý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2017. V sobotu 21. října si přijdou na své všichni fotografičtí nadšenci, pro které organizátoři připravují přednášky, workshopy a projekce.

Ať už jste fotografičtí profesionálové či nadšenci, rozhodně byste si měli zakroužkovat v diáři datum 21. října. To totiž v Národním domě na Vinohradech proběhne FOTOEXPO 2017. Návštěvníkům během něj představí své novinky z oblasti fotografické techniky a příslušenství renomované značky, jako jsou Nikon, Canon, Fujifilm, Olympus, Sony a mnohé další.  

George Karbus

FOTOEXPO tento rok navštíví celkem 22 fotografických osobností. Návštěvníci se mohou těšit na jednoho z momentálně nejuznávanějších fotografů přírody George Karbuse, který se s nimi podělí o své zážitky z cest. Chybět nebude ani profesor Jindřich Štreit, legenda české fotografie, který představí své dokumentární snímky. Zákulisí festivalu Burning Man z nevadské pouště přiblíží Marek Musil, na dekadentní fotografii naláká Petr Jedinák a na fotoexpedice posluchače vyzbrojí Martin Kamín

Rozhodně si ale nezapomeňte vzít své foťáky s sebou! Na tématických lokacích budou pro návštěvníky po celou dobu festivalu pózovat modelky v exotic a glamour stylu. Prohlédnout si budete moci ale i díla jiných - třeba v rámci projektu FOTO FRESH, během něhož proběhne projekce fotografií originálních zahraničních umělců. Program pak zpestří i vyhlášení výsledků fotografické soutěže FOTOTALENT a křest knihy 101 OSOBNOSTÍ ČESKÉ FOTOGRAFIE

Vojtěch Hurych

Základní vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 250 Kč. Své držitele opravňuje ke vstupu do dvou přednáškových sálů, dvou sálů s fototechnikou a na tematické fotostage. Vstupenky na další semináře a workshopy je pak nutné zakoupit zvlášť.  

Jiří Šebek

Úvodní foto: Marek Musil

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

George KarbusJiří ŠebekVojtěch Hurych
 

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!