I letos čeká hudební fanoušky řevnický Rockový slunovrat. Nabídne Mig 21 i zahraničního hosta

I letos čeká hudební fanoušky řevnický Rockový slunovrat. Nabídne Mig 21 i zahraničního hosta  

Řevnické Lesní divadlo se i tento rok stane dějištěm jednodenní hudební akce nazvané Rockový slunovrat. Tento rok chystá ale festival pro návštěvníky hned několik změn. Ta největší se týká hudebních scén, které budou na rozdíl od minulých ročníků hned dvě. To jde ruku v ruce i s dvojnásobným množstvím muziky.

Rockový slunovrat proběhne v sobotu 4. června. K jeho zahájení dojde již v jedenáct hodin dopoledne a nabídne bohatý hudební program až do brzkých ranních hodin. Návštěvníci se mohou těšit na kapelu Mig 21, v jejíž čele působí skvělý showman Jiří Macháček. O zábavu tudíž rozhodně nebude nouze. Publikum rozproudí i energetická skupina Sto zvířat a partička Circus Problem, která ve svých písních propojuje disco s temperamentními balkánskými rytmy i cirkusovými prvky.

Chybět nebude ani host ze zahraničí. Tím se stane americká kapela Sepiatonic kombinující ve své tvorbě electroswingové melodie s divadlem a burleskou. Všechny milovníky punku i rock’n’rollu pak bezesporu potěší partička Dirty Blondes a pořádnou skáčkovou smršť si pro návštěvníky přichystá pražská skupina Discoballs. Program doplní ještě skupiny Queens of Everything, The Slapdash, False Hope, Space Cripple Bastards, Vosí hnízdo či Daily Coffe. Chybět nebude ani závěrečná afterparty, o kterou se postará electroswingový DJ Mackie Messer.

Všechny zájemce o tuto hudební akci určitě potěší i cena vstupenky. V předprodeji stojí totiž lístek pouhých 99 korun. Na místě zaplatíte 150 korun. Vstupenky je možné zakoupit na oficiálních webových stránkách festivalu či v kamenných předprodejích.

Rockový slunovrat je součástí letní festivalové scény již od roku 2004. Přestože se žánrově přiklání festival především k rocku, nechybí ani další hudební žánry – především pak punk, ska, rock’n’roll, rockabilly či electroswing. Každoročně tak nabízí open air hudební přehlídku několika českých i zahraničních interpretů. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!