České srdce oslavilo v Lucerně 25 let existence

České srdce oslavilo v Lucerně 25 let existence

Již čtvrt století existuje hudební formace, která rozeznívá srdce fanoušků velmi specifickými „keltskými“ songy. Muzikanti milující Bretaň a originální teskné písně nadchli 20. prosince 2015 své fanoušky v Lucerna Music Baru. Na koncertu však nechyběli ani zajímaví hosté!

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

Skupina České srdce se svým charismatickým frontmanem Michalem Šenbauerem nahrála letos již své sedmé album, nazvané Noční motýl. Jeho písničky otextovali například Ivan Hlas nebo Lukáš Pavlásek. Kromě několika songů z nového alba však na vystoupení kapely v pražském Lucerna Music Baru zazněly především starší a známé songy této kapely, proslavené svého času i ve Francii.

Melodické a originální písně těchto sympatických „českých Keltů“, obsahující tradičně melancholické melodie, doplnila na slavnostním předvánočním koncertě řada známých hostů. Na oslavě čtvrtstoletí existence Českého srdce tak vystoupil například Michal Pavlíček, Vladimír Merta, Blanka Šrůmová a další hosté.

Fotografie: Karel Komorád

Další náhodné fotky z galerie...

České srdce oslavilo v Lucerně 25 let existenceČeské srdce oslavilo v Lucerně 25 let existence České srdce oslavilo v Lucerně 25 let existenceČeské srdce oslavilo v Lucerně 25 let existence

|

Lucerna Music Bar nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...