Muzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie Bílé

Muzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie Bílé

V Divadle Lucie Bílé měl ve středu 21. září slavnostní premiéru muzikál Maminy od americké autorky Sue Fabisch. V hlavních rolích se představily Lucie Bílá, Kateřina Pechová, Markéta Schimmerová Procházková a Tereza Hálová. Režie se zhostil zkušený divadelní režisér Antonín Procházka.

hodnoceno 4x
Líbí? Pošlete to dál...

Provozní ředitel divadla Karel Zaňák a jeho úvodní slovo před  premiérouProvozní ředitel divadla Karel Zaňák a jeho úvodní slovo před premiérou

Mít dítě je jen začátek, mateřství je na celý život. Barb je přepracovaná, vystresovaná a špatně placená matka pěti dětí; Brooke je ambiciózní a emancipovaná právnička, která svoje děti téměř nevídá; Amy je naivní mladá žena, která se chystá porodit svoje první dítě a nakonec svobodná matka Tina, která hledá rovnováhu mezi práci, rodinou a rozvodem.

Děj komediálního muzikálu se odehrává u Amy v bytě, kde ji překvapí kamarádky tři týdny před termínem porodu a její růžové sny promění v krutou realitu. Během devadesáti minut bez přestávky se budete bavit vtipnými scénami (především gag s „balóny“ je nezapomenutelný) a energickými melodiemi doplněnými o výtečný zpěv hlavních představitelek.   

Premiéru muzikálu, který se divákům představil v roce 2010 v USA a během několika let si získal srdce publika v různých částech světa, si nenechala ujít ani jeho autorka Sue Fabisch s maminkou, herci Petr Nárožný, Michal Kavalčík, Peter Pecha, herečka Zlata Adamovská nebo hudební skladatel Ondřej Soukup a mnoho dalších, kteří se zbytkem osazenstva ocenili výkony hereček mohutným aplausem ve stoje. 

Foto: Marián Juskanin

Další náhodné fotky z galerie...

Muzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie BíléMuzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie Bílé Muzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie BíléMuzikál Maminy má za sebou premiéru v Divadle Lucie Bílé

|
90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...