Andělské tarotové karty od Doreen Virtue mají svou tvrdou velkou KNIHU

Andělské tarotové karty od Doreen Virtue mají svou tvrdou velkou KNIHU 

Jste-li zvědaví, jak lze podle mého názoru vylepšit obraz andělským kudrnatým kartám, které možná díky své jemné energii jsou ve svém prvním vydání moc neprůhledné, pak sáhněte po této knize. Opravdu nemusíte mít ani tyto speciální tarotové karty od americké psycholožky a terapeutky Doreen Virtue, doma, protože v knize je vidíte. Trošku chyba, že tam nejsou barevné obrázky. To by jí slušelo ještě víc a dodalo by to knize už vůbec punc kvality.

Andělské tarotové karty od Doreen Virtue a Radleighe Valentina mi vždycky přišly takové neprůhledné, chaotické, kudrnaté tak, že jsem přes kudrliny neviděla hlavu ani patu. Právem je pak člověk zvědavý na to, co je v tak obsáhlé, poctivé knize o třístech stranách a v tvrdých deskách.

Zklamání se rozhodně nekoná, kniha má své kouzlo i praktické využití!

Takže nejprve zajímavé počtení o tarotech obecně, o velmi svérázné cestě samotné autorky k vlastním kartám, k výkladům a vlastně i k spolupracovníkovi, Radleighu Valentinovi. V tu chvíli už chápete, proč jsou karty pojaté tak, jak jsou. Tedy osekané o vyloženě negativní významy, v některých případech i o negativní názvy související s klasickým tarotem. Autoři se tu svorně snaží nalézt z těch karet, jež jsou spíše obávané, cestu ven. Najít řešení a popostrčit toho, kdo se karet ptá, k nějaké cestě, která je schopná buď ulevit v těžké situaci, nebo ho nasměrovat z bludiště a slepých uliček.

Taková „beletrie“ mezi knihami o kartách

Navíc si myslím, že knihu velmi ocení i zkušení vykladači karet právě kvůli tomu, co jsem psala výše. Rozebírá jiným úhlem pohledu ty karty, u kterých vzniká snadný sklon k tomu je paušalizovat. Tohle je špatná karta, rozchod, podvod, někdo vás podvede, budete zklamaní, slzy, pláč… Takže to tak bude a nejede přes to vlak. Jemné významy, které navádějí k řešení, bývají v karetních sadách jako podružné, a tak si jich někdy ani nevšimneme. Třeba karta zlomeného srdce nemusí nutně znamenat milenku vašeho partnera, ale Doreen tu rozvíjí i teorii o tom, že může jít pouze o řešení vlastních problémů z minulosti, smiřování se s dávnými stíny a bolestmi, které vyplavou na povrch nebo celkem běžnou partnerskou hádku, kterou díky této kartě a jejímu varování příliš nafoukneme.

Je to inspirativní kniha pro takové lehké dennodenní čtení a postupné pronikání do psychologie archetypů, obrázků, ale i andělských čísel či astrologie. Všechno je to velmi čtivě provázáno a nad vším můžete strávit dlouho minuty soustředěného přemýšlení.

O autorech:

Doreen Virtue, Ph.D.,

je psychoterapeutka duchovně spolupracující s říší andělů a víl a autorka mnoha knih o andělském léčení. Léčení s anděly, Andělská terapie, Božská magie, Rady andělů na každý den, Léčivé zázraky archanděla Rafaela, Zázraky archanděla Michaela, Andělské rady pro šťastný život a mnoho dalších. Také její vykládací karty jsou zdrojem inspirace a štěstí milionům čtenářů po celém světě. Doreen se zabývá také emocionálními souvislostmi s nutkavým přejídáním, které probírala v báječných knihách Zbavte se svých kil bolesti, V zajetí jídla a řeší otázky kolem zdravého životního stylu.

Radleigh Valentine,

je mezinárodně uznávaný řečník, spisovatel, jasnovidec, rozhlasový moderátor a bývalý daňový poradce. Po odchodu ze světa financí se proslavil jako spoluautor velmi úspěšných Andělských tarotových karet. Radleigh dokáže pobavit i poučit zároveň. Má schopnost vtipně vyjádřit i ty nejsložitější myšlenky.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2015, www.synergiepublishing.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Andělské tarotové karty od Doreen Virtue mají svou tvrdou velkou KNIHUAndělské tarotové karty od Doreen Virtue mají svou tvrdou velkou KNIHUAndělské tarotové karty od Doreen Virtue mají svou tvrdou velkou KNIHU
 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!