Vyhrajte vstupenky na koncert Václava Havelky a Martina Hůly v divadle Archa!

Vyhrajte vstupenky na koncert Václava Havelky a Martina Hůly v divadle Archa! 

Projekt dvou výrazných osobností české hudební scény U nás v garáži vzbudil minulý rok ohlas i dlouhé diskuze. Co jsou zač? Václav Havelka, kytarista a zpěvák kapely Please The Trees, a producent Martin Hůla alias Bonus. Po práci na soundtracku k filmu Listopad se rozhodli zakomponovat motivy českého undergroundu do svých současných hudebních představ. Jejich radikální a přitom velmi jemné elektronické pojetí bylo nominováno na cenu Vinyla.

Chcete tuhle dvojku slyšet na vlastní uši? Zkuste štěstí a soutěžte s námi. Na emailovou adresu soutez@informuji.cz pošlete správnou odpověď na soutěžní otázku, která je níže.

Soutěžíme o 2 vstupenky na akci Tvrdý/Havelka s kapelou — Co ty jsi zač? , která se uskuteční 18. března od 20 hodin v divadle Archa.

Soutěžní otázka: Kdo vystoupí na chystaném koncertě jako host večera?

Soutěž trvá do pondělí 16. března do 14 hodin, kdy budou kontaktováni výherci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší). Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Vyhrajte vstupenky na koncert Václava Havelky a Martina Hůly v divadle Archa!
 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Archa

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!