Rok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární Kleopatry

Rok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární Kleopatry

Na podzim se milovníci muzikálů dočkali znovuobnovené premiéry divácky úspěšné Kleopatry. Hlavní změnou v novém nastudování je herec a zpěvák Daniel Hůlka, který se ujal hlavní role Caesara. Jeho kolegyněmi v roli krásné a vychytralé Kleopatry jsou Kamila Nývltová a Alžbeta Bartošová, Marka Antonia ztvárňuje již několik let Josef Vojtek. Tento legendární muzikál byl vybrán k otevření roku 2015 v divadle Broadway.

hodnoceno 9x
Líbí? Pošlete to dál...

Daniel Hůlka se do zkoušení pustil s obrovskou chutí a profesionalitou a pod vedením Filipa Renče se velmi rychle zhostil své role. „Je to velká dřina a zodpovědnost, ale moc mě to baví. Spolupráce s Filipem je perfektní, známe se již z Barona Prášila a Filipova urputnost a zapálení je velmi nakažlivé. Všichni se snažíme podat maximální výkony."

Velkou změnu zaznamenala také choreografie celého muzikálu pod vedením Leony Qaši Kvasnicové. O této ženě je známé, že dokáže roztancovat i vyložené netanečníky. Rozhovor s kostýmním výtvarníkem Romanem Šolcem jsme již přinesli.

Připomeňte si scénu a herce muzikálu ve fotogalerii, nebo si rovnou pořiďte vstupenky se slevou.

Další náhodné fotky z galerie...

Rok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární KleopatryRok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární Kleopatry Rok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární KleopatryRok 2015 začne v divadle Broadway uvedením legendární Kleopatry

|

Divadlo Broadway nabídne brzy i tyto akce (Další akce v Praze)

Více o této akci...

Kleopatra

7.9.2024 v 14:00 hod. (sobota)

Koupit vstupenku

Kleopatra

7.9.2024 v 18:00 hod. (sobota)

Koupit vstupenku

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...