Brno ožije v úterý studentským Majálesem

Brno ožije v úterý studentským Majálesem 

Jubilejní 10. ročník legendární akce. Na Majáles Open-Air, který je vyvrcholením oslav, jsou letos vstupenky POUZE v předprodeji. Majálesový průvod má sraz ve 12:00 u Májky na nám. Svobody, odkud vyrazí k brněnskému Výstavišti, kde bude zvolen nový král studentů a vystoupí desítky kapel spolu s doprovodným programem.

Deset úžasných, ale i náročných let. Desátý ročník největších oslav jara se bude letos poprvé konat na brněnském Výstavišti. "Deset let je výrazný milník a my se pokusíme udělat takovou oslavu, na kterou se (v dobrém) jen tak nezapomene. Náš hlavní úkol zůstává - co nejlépe vás pobavit," uvádějí organizátoři. V roli hlavních hostitelů dne se představí JAN KRAUS, JAKUB KOHÁK a DJ SCHAFFF.

Majálesový program se dělí na dvě základní části - širší program oslav, který sdružuje několik studentských akcí a je zaměřen především na nemainstremové a umělecké studentské aktivity, a hlavní den oslav, což je vyvrcholení akce v podobě majálesového průvodu a velkého open-air festivalu.

Vystoupí:

KRYŠTOF (úplná show z Inzerát Tour)
TOMÁŠ KLUS
CHINASKI
INÉ KAFE /sk/
MIG21
MONKEY BUSINESS
CHARLIE STRAIGHT
MANDRAGE
VYPSANÁ FIXA
WOHNOUT
MŇÁGA A ŽĎORP
UDG
SUNSHINE
SKYLINE
STO ZVÍŘAT
FAST FOOD ORCHESTRA
PSH
MAJK SPIRIT /sk/
MIDI LIDI
MICHAL HRŮZA
PIPES & PINTS
XINDL X
WWW
KVĚTY
KOFE-IN
ČOKO VOKO
ŠVIHADLO
POLEMIC /sk/
AMO & Band /sk/
THE PROSTITUTES
PUDING PANÍ ELVISOVEJ /sk/
TOXIQUE
COCOTTE MINUTE
FLOEX

Tipy na doprovodné akce:

S Elektrowinem na Majáles

Každý, kdo na Majáles přinese vysloužilý kompletní velký či malý elektrospotřebič, obdrží u barevného kontejneru Elektrowin poukázku na 50 Kč!

Volba krále Majálesu

Tradičním prvkem oslav je volba nového studentského krále, který vzejde ze soubojů v hlavním dni oslav a bude v podvečer akce slavnostně korunován.

Internetová kavárna Idnes.cz

Ve spolupráci s našimi partnery Idnes.cz a Rajče.net vám bude pro chvíle oddechu a pohody zcela k dispozici internetová kavárna.

Sherwood Smilebox

Vyfoť se se svými přáteli a s různými rekvizitami ve Smileboxu - tvůrci party fotografií - fotku si můžete odnést rovnou s sebou a po akci se najdete také on-line.

T-music majálesové svatby

Pokud jste někdy přemýšleli, jak by vypadala vaše svatební veselka, kdyby tam bylo pár tisíc lidí, tak na Majálesu k tomu máte výbornou příležitost. Naše majálesové oslavy jsou však jen na zkušebních 24 hodin, takže se nemáte čeho bát :)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!