FÉNIX NOC REKLAMOŽROUTŮ 2013 - Zhodnoť to klapačkou!

FÉNIX NOC REKLAMOŽROUTŮ 2013 - Zhodnoť to klapačkou! 

22.3.2013, Praha Noc reklamožroutů, Premiere cinemas, Park Hostivař, to je posh akce pro všechny milovníky vtipné komerce. Událost, která nabízí nonstop promítání těch nejlepších ukázek reklam za poslední dobu, a to od večera až do rána. Akce je vlastně vtipná v tom, že běžně v televizi reklamy znechuceně přeskočíte, popřípadě na internetu naštvaně čekáte, až budete moci kliknout na křížek. Ale tohle je jiný případ. Na tuto akci se na reklamy jdete podívat naprosto dobrovolně, za party, inspirací, colou a popcornem. Atmosféra tu bývá uvolněná, natěšená na srandovní reklamy a každý je tu odborníkem!

Svůj názor vyjadřujete klapačkou, ale ne takovou, aby člověk musel zvyšovat hlas a individuálně přitahovat speciální pozornost, ale zkrátka klapačkou umělou, prostě do ruky.

Čím víc se reklama líbila, tím víc zaklapu! Intenzita klapání, tedy pozitivní ohlas, se odvíjí od příběhu, vygradování pointy reklamy, zpracování, účinkujících v reklamě, kontroverznosti, délce reklamy, pokud reklama navazuje na již předchozí reklamu, zda má reklama skvělou hudbu, atmosféru, pokud reklama poukazuje na hluboké hodnoty, pak zaklape ten, kdo se cítí s reklamou ztotožněn, osloven.

Největší úspěch mají bezesporu reklamy na AXE. Jsou vtipné, krátké, jasné, sexy, inspirativní, zapamatovatelné.

Vedle projekcí v několika sálech byl k dispozici doplňující zábavný program – kadeřníci, vizážisti, DJ, občerstvení pro VIP, míchané drinky, hodně piva. Vlastně nic extra special. Daleko zábavnější je pozorovat krom reklam promenádu všech přítomných kreativců, obchodníků, zvědavců a milovníků masové zábavy.

Příklady úspěšné reklamy:

Nepřekonatelný AXE:

 Ve stylu sweet boybandů:

 Zaměřeno na puberťáky:

 Masturbace v reklamě:

 Pro milovníky fekal humoru:

 Celebrity v reklamě:

 Je libo vonět, mlsat, ujíždět si na skvělé hudbě?

 Reklamní masakr:

That's ALL!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Noc reklamožroutů
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!