Doreen Virtue: Andělé lásky - krásné pohlazení

Doreen Virtue: Andělé lásky - krásné pohlazení 

Doreen Virtue nám s těmito svými novými kartami slibuje nalezení lásky. Pravé a životní. No to je výzva, minimálně k tomu zjistit, jestli to je opravdu možné. Její nová karetní sada je minimální krásná a zajímavá.

Nedostavuje se žádný pocit zklamání. Barva krabičky i malé knížečky je příjemná a evokuje bezpečí, lásku a romantiku. Nejsou tu žádné kýčovité obrázky ani nicneříkající afirmační texty. Naopak, zdá se mi, že tu opravdu vystihla 44 nejrůznějších lidských druhů emocí, vztahových vzorců, citů a problémů. Ale i hezkých chvil. Andělé rádi pracují s osudovými vztahy, spřízněnými dušemi a nepodmíněnou láskou.

To vše se nám tady snaží ve svých poselstvích předat. Kolik lidí, tolik výkladů, takže tu najdete bezpočet různých kombinací, které budou promlouvat jen a pouze k vám. 

Nevím, jestli s těmito anděly najdete životní lásku, ale možné to je.

Protože si uděláte pořádek sami v sobě. S překvapivou jistotou. Pokud nechcete hned zabíhat do ezoteriky, klidně to vezměte jako takovou interaktivní knihu a schválně to zkuste. Možná budete velmi překvapeni.

Pro tu jistotu a pro tu hebkou mluvu, které se vám dostane, považuji tyto karty za báječné sebeléčení ve chvíli, kdy potřebujete na duši pohladit. Nakonec, kdo vám rozumí lépe, než vy sami? Zase vy sami, váš vnitřní rádce, vaše intuice - na toto vše jsou napojeny tyto karty, takže vám pomohou utřídit si své pocity a myšlenky.

Doreen Virtue, Ph.D., je velmi oblíbená spisovatelka, která pracuje s říšemi andělů a elementárních bytostí. Je známá také z televizních pořadů jako Oprah, The Wiew, Good Morning America a dalších. Kromě toho přednáší a vede workshopy po celém světě. Další informace najdete na www.AngelTherapy.com

Vystudovala několik neakreditovaných vysokých škol psychologického a sociálního zaměření, titul Ph. D., který používá je výsledkem těchto studií. Není však již od roku 1993 členkou americké asociace psychologů a licenci má pozastavenou. Přesto pracuje dál a některé její knihy, které tedy nejsou až tolik zaměřeny na andělskou terapii, mohou být velmi cennou studnicí informací i pro konvenční psychology. Její zkušenosti a intuice jsou obrovské a mezi oblíbené bestsellery patří knihy související s naším emocionálním přejídáním, uždibováním a nutkavými vlčími hlady jakožto „špunty“ na emocionální stres, zlobu, nespokojenost a únavu. Byli jimi knihy Zbavte se svých kil bolesti, V zajetí jídla  a nyní nově – Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Doreen Virtue: Andělé lásky - krásné pohlazeníDoreen Virtue: Andělé lásky - krásné pohlazení
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!