Roger Waters přiveze příští rok The Wall

Roger Waters přiveze příští rok The Wall 

Spoluzakladatel a hlavní skladatel klasické progresivní skupiny Pink Floyd vystoupí v příštím roce v pražské Synot Tip Aréně. Bude se jednat o návrat historické produkce "The Wall" do Evropy. Zapište si do kalendářů den 7. 8. 2013 jako nový příchod této fenomenální show. Dílo bude předvedeno v plném rozsahu, představí kapelu s plným počtem hudebníků a nejmodernější produkci.

Představení "The Wall" bylo už živě odehráno v rámci 192 koncertů po celém světě pro více než 3,3 milionu fanoušků, což představuje jedno z nejúspěšnějších turné v historii rocku. Turné v roce 2013 se bude skládat z 18 open air koncertů zahrnující Olympijský stadión v Římě, Amsterdamskou Arénu a v neposlední řadě i pražskou Synot Tip Arénu.

Roger Waters říká: "Jsem velmi rád, že The Wall opět představíme v Evropě. Bude to pro nás všechny velká zábava. Celou show jsem přepracoval pro koncerty na velkých otevřených stadiónech. Je to opravdu dobré. Bude to ještě dojemnější, poutavější, dramatičtější a napínavější. Musel jsem vymyslet celou věc právě pro takové stadiony. Před čtyřiceti lety by takhle široká zeď na stadionech představena být nemohla.  Nemohli jsme tehdy zaplnit prostor emocionálně ani hudebně.

Epická rocková opera The Wall vyšla téměř kompletně připravená Rogerem Watersem v roce 1979. Toto album navrátilo Pink Floyd jejich pošramocený lesk a zároveň dodalo další hitový singl, „Another Brick in the Wall, Part II“ Film s názvem Pink Floyd: The Wall byl promítán v kinech od roku 1982 a obsahoval téměř všechny skladby z alba.

Neskutečná síla emocí tohoto výborného materiálu Vám připraví zážitek, na který nikdy nezapomenete.

Klasický předprodej bude zahájen 16. Listopadu 2012 v sítích Ticketpro, Ticketportal a Sazkaticket. Cenové relace vstupenek jsou od 1790 Kč do 2990 Kč. Pořadatelem je agentura Live nation.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!