Bon Jovi po dvaceti letech opět v České republice

Bon Jovi po dvaceti letech opět v České republice 

Americká skupina Bon Jovi oznámila rozpis světového turné Because We Can – The Tour. Mezi zastávkami tentokrát nechybí ani Česká republika. Koncert se uskuteční 24. Června 2013 v pražské Synot Tip Aréně.

Jejich koncertní šňůra začíná již v únoru v Severní Americe, aby se následně přesunula do Evropy, Afriky, Latinské Amerika a zakončila v Austrálii. Velikost tohoto turné je skutečně obrovská a dokazuje popularitu této kapely. Do dnešního dne odehráli ve více než 50 přes 2700 koncertů, které shlédlo 35 miliónů fanoušků.

Koncertní program Because We Can – The Tour nabitý arsenálem hitů jako Livin' on a Prayer, It's My Life, You Give Love a Bad Name, Who Says You Can't Go Home a řadou dalších nabídne také několik zbrusu nových skladeb z alba What About Now, které vyjde v březnu příštího roku.

Bon Jovi se dali dohromady v roce 1983 a do nynější doby v ní zůstala většina původních členů. První studiové album vychází o rok později a singl Runaway se dostává do Top 40 amerického žebříčku Billboard Hot 100. Poté následují vystoupení, při nichž předskakují Scorpions nebo Kiss. Celkově mají na svém kontě 11 studiových alb a dvanácté je na cestě.

Bude se jednat o jejich druhé vystoupení v České republice. To první se konalo téměř před 20 lety v roce 1993 na pražském Strahově.

Vstupenky budou k dispozici od 9. Listopadu 2012 u Eventim a v Bontonlandu. Jejich cena se pohybuje od 1590 korun k sezení a od 1690 k stání. Koncert pořádají NOVA MUSIC ve spolupráci s DOLPHIN Touring a NUCOAST

Rozhodně si nenechte ujít tento koncert. Těžko říct, zda se jejich další vystoupení v našich končinách neodehraje opět za dvacet let.

Upoutávka na tour:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Bon Jovi po dvaceti letech opět v České republice
 

Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!