Kladenský majáles 2022

Kladenský majáles 2022

Adresa:

Kladno, Sportovců 2311

Termín: 21.4.2022
Vstupné:

Dobrovolné

21duben čtvrtek 14:00

Žánr: festivalymajáles hudba koncert studentská oslava hudební festival Kladno

Umělci: The Silver SpoonsZakázaný ovoce


Studentský festival na oslavu jara, mládí a studentského života pořádaný studenty pro studenty, ale i celé rodiny s dětmi. Dobrovolné vstupné, studentská a dětská vystoupení, kapely The Silvers Spoon, zakázanÝovoce, Brass Avenue, SticX, Electrics a Světy. Atrakce pro děti zdarma, volba krále a královny (VŠ), volba prince a princezny (ZŠ a SŠ), majálesové svatby s originálními prstýnky, unikátní fotokoutek a spousta dalšího. Samozřejmě nebude chybět čepované pivo, chutné jídlo, cukrovinky pro děti a třeba káva či něco silnějšího pro dospělé. Vstupné na celou akci je dobrovolné!

Student festival to celebrate spring, youth and student life organized by students for students as well as whole families with children. Voluntary admission, student and children's performances, bands The Silvers Spoon, zakázanÝovoce, Brass Avenue, SticX, Electrics and Světy. Free attractions for children, election of king and queen (university), election of prince and princess (primary and secondary school), weddings with original rings, unique photo corner and much more. Of course, there will be czech beer, tasty food, sweets for children and, for example, coffee or something stronger for adults. Admission to the whole event is voluntary!

The Silver Spoons je indie rocková hudební skupina, která pochází z Velké Británie, ale momentálně sídlí v České republice. Poprvé se na hudební scéně objevila relativně nedávno v roce 2012. Kapelu tvoří tři bratři a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Kladno Akce v obci Kladno

Podobné akce

27duben sobota 12:00

Beltain 2024

, Zámek Nižbor, Na Zámku 260, 267 05 Nižbor Festival