Pivovar Ferdinand zve do Benešova na 21. pivovarské slavnosti

Termín: 15.9.2012
Vstupné:

50Kč

15září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektrojazzrockfolkcountrybluestechnopro dětisoutěž


Milovníci chmelového moku a příznivci dobré zábavy se mohou těšit na sobotu 15. září do Benešova u Prahy. V areálu pivovaru Ferdinand budou od 12 hodin již po jedenadvacáté probíhat vyhlášené Pivovarské slavnosti. I letos nabídnou všech sedm druhů piv, včetně kvasnicového, a chybět nebude ani bohatý doprovodný program pro dospělé, atrakce pro děti a vystoupení oblíbených českých kapel.

„Pivovarské slavnosti v Benešově navštívilo loni cca 2000 lidí, kteří dohromady vypili 5865 piv. Jsem zvědavý, zda se letošním návštěvníkům podaří tento výkon pokořit. I letos na ně čeká všech sedm druhů piv oblíbené značky Ferdinand, proslavené tradiční výrobou,“ uvedl sládek pivovaru Jaroslav Lebeda. Připraveny jsou i soutěže a zájemci se mohou zúčastnit prohlídky pivovaru s doprovodným komentářem. Nachystáno bude rovněž tradiční občerstvení a dobré jídlo, kde nebudou chybět klobásy, grilované maso, guláš a další oblíbené pochutiny.

V doprovodném programu si podle zástupců pivovaru Ferdinand přijdou na své nejen dospělí, ale i malé děti. Zatímco si dospělí budou vychutnávat pestrou pivní nabídku, pro děti bude připraven koutek Domu dětí a mládeže Benešov, kde si budou moci vyzkoušet malování na trička, čepičky, budou připraveny i atrakce jako skákací hrad se skluzavkou, jízda na býkovi ve stylu rodeo a oblíbené malování na obličej. Novinkou bude i přítomnost karikaturisty, který na památku vtipně zvěční všechny zájemce o svůj portrét.

Na pivu si budou moci návštěvníci pivních slavností pochutnávat za hudebního doprovodu hned na dvou podiích, kde vystoupí zástupci folku, blues, tvrdého rocku, ale i brazilské samby. Akcí bude provázet moderátorka Country rádia Veronika Čičková.

Vstupné na slavnosti stojí 50 Kč, děti mají vstup zdarma.

Velké podium:

13-14 hodin - Bílá nemoc

15-16 hodin - Adriano Trindade a Los Quomados

17-18 hodin - Odyssea Clasic

21-22 hodin - Doga

Malé podium

14-15 hodin  - Štěpán Kojan

16-17 hodin – Týnečanka

18-19 hodin – Čejka Band

20-21 hodin – Kurtizány z 25. Avenue

http://www.facebook.com/events/183259878474521/

O Pivovaru FERDINAND, a.s.

Pivovar se sídlem v Benešově byl založen roku 1897 arcivévodou Františkem Ferdinandem d’Este a dnes je ryze českou akciovou společností bez zahraniční spoluúčasti. Pivovar respektuje původní receptury vaření piva s použitím českého sladu vlastní výroby a žateckého chmele, pomocí klasické technologie s otevřeným spodním kvašením a dokvašováním v ležáckých sklepích. Pivovar vyrábí okolo 25 tis. hektolitrů piva ročně. Produkuje celkem sedm druhů piv od nealkoholického až po speciály. Obchodní politika se zaměřuje především na domácí region a dále na exportní trhy. Součástí pivovaru je i humnová sladovna, která vyrábí ročně cca 2 tisíce tun sladu určeného pro vlastní spotřebu i prodej dalším pivovarům. Více informací se dozvíte na www.pivovarferdinand.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Benešov u Prahy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pivovar Ferdinand zve do...

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (975 metrů)

Sport&Relax Centrum BenešovTeplýšovice (1 266 metrů)

Zámeček KalištěChocerady (11.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (2.3 km)
Zámek Vrchotovy Janovice Zámek Vrchotovy Janovice Vrchotovy Janovice (15 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (37 km)