Rychle a Zběsile ŽIVĚ

Rychle a Zběsile ŽIVĚ

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 21.9.2018
Vstupné:

od 1150,-kč

Žánr: ostatní akce


FAST & FURIOUS LIVE - PRAHA SE STÁVÁ DALŠÍ ZASTÁVKOU EVROPSKÉ ČÁSTI CELOSVĚTOVÉHO TURNÉ Londýn: 30. listopadu 2017 – Fast Live Productions dnes oznámila, že další zastávkou jejího světového turné se stává pražská O2 arena.

Předprodej bude zahájen 1.12.2017 v 9:00. Vzrušující akce z této nesmírně populární, nesmrtelné filmové ságy ožijí při jedinečné živé show v září 2018.

Dvouhodinová, adrenalinem nabitá show plná na milimetr spočítaných kaskadérských kousků, které překonávají veškeré fyzikální zákony, má nakročeno k tomu stát se naprostou senzací mezi dosavadními živými halovými produkcemi. Představíme vám nejen ta nejoblíbenější filmová auta, ale díky nejmodernějším 3D projekčním technologiím i klíčové lokace a kultovní scény z celé filmové série, takže budete doslova vtaženi do fascinujícího světa Fast & Furious.

Plameny, které šlehají z výfuků tak, že se rozpaluje vzduch, automobilová akrobacie na takové úrovni, až se z ní tají dech, ta nejpokročilejší digitální projekční technika – to vše si diváci užijí z té nejtěsnější možné blízkosti, kdy se před jejich zraky bude střídat jedna filmová scéna za druhou. Samozřejmě nebudou chybět jak mnohá kultovní auta, na míru vyrobená přímo pro tuto filmovou ságu, tak dokonalé repliky těch největších diváckých favoritů, jako je např. Domův legendární Dodge Charger nebo slavný Flipcar z Fast & Furious 6. Nová show Fast & Furious Live slibuje fanouškům, že si díky ní na vlastní kůži prožijí ty nejzběsilejší scény z celé filmové série. Tisíce špičkových světových kaskadérů a řidičů se ucházely o příležitost vystupovat v této show. Po mnoha náročných konkurzech se podařilo vybrat skupinu profesionálů, která v rámci příprav na světové turné prošla tvrdým 4-měsíčním výcvikovým kempem.

Spolu s nimi tvoří kompletní tým i nejlepší současní parkouristé. Výsledné mezinárodní obsazení je zárukou toho, že si diváci budu moci vychutnat absolutně neuvěřitelné akce a kaskadérské kousky, které naživo nebyly nikdy dříve k vidění. Evropské turné začíná nadupanou světovou premiérou v londýnské O2 Areně 19. ledna 2018 a pokračuje po největších a nejmodernějších halách celé Evropy, včetně pražské O2 areny (dale např. Belgie, Itálie, Rakousko, Německo, Nizozemí, Francie, Portugalsko, Španělsko, Švýcarsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Dánsko či Velká Británie).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rychle a Zběsile ŽIVĚ

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)