Trafo Gallery, Praha 9

Trafo Gallery

Praha 9, Bubenské nábřeží 306/13

Není tu akce, kterou Trafo Gallery pořádá? Přidej ji
  • Aktuální program
  • Byli tadyt.h.
  • Ohodnoť místo
  • trafogallery.cz

Trafo Gallery je aktuálně třetí modifikací instituce, která byla založena jako Spolek Trafačka v roce 2006. Od září 2016 už jako Trafo Gallery, sídlí v Praze v prostorách Haly 14 v Holešovické tržnici.

Trafo Gallery je soukromá galerie, která podporuje převážně české umělce. Galerie je známá svou schopností transformovat každou výstavu do zážitku, který překračuje tradiční galerijní návštěvu. Její prostorné haly a industriální architektura poskytují ideální pozadí pro širokou škálu uměleckých forem – od malby a sochy přes instalace až po digitální umění.

Konají se zde výstavy, workshopy, přednášky a kulturní akce, které podporují dialog mezi umělci a veřejností. Trafo Gallery spolupracuje s renomovanými uměleckými institucemi a školami, čímž podporuje rozvoj umělecké komunity.

Je to místo, kde každá návštěva přináší nové zážitky, ať už jste milovníkem umění dlouhodobě, nebo teprve objevujete jeho krásu. Navštivte Trafo Gallery v Praze a nechte se pohltit světem, kde umění a kreativita neznají hranic.

 

Foto: Facebook Trafo Gallery



Trafo Gallery a okolí - aktuální program a vstupenky

Další akce v okolí Cyklotrasy v okolí
vytisknoutMáš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Trafo Gallery: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Pentahotel Prague Praha 8 (783 m)
Café Louvre Praha 1 (2.6 km)