Pražský pěvecký festival

Pražský pěvecký festival

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 11.2.2018 28.2.2018

Žánr: festivalsoutěž


Opravdové hvězdy se rodí na Pražském pěveckém festivalu. Pražský pěvecký festival je unikátní přehlídka pěveckých talentů ve věku 6-19 let z Prahy a okolních města, která se oproti jiným soutěžím liší tím, že je to místo, kde odpadá pocit soupeření a podporuje tvořivost a radost ze zpívání.

Důraz ale klademe i na vzdělání, tzn. že děti a mládež hudebně rozvíjíme pomocí workshopů (hudební nauka, rytmika, pěvecká technika a herecká průprava). Registrace na festival probíhá na www.nasehudba.cz do konce února 2018, ze všech přihlášených vybereme 30 zpěváků, kteří se zúčastní workshopů a samotného festivalu. Slavnostní koncert se uskuteční 4. 5. 2018 ve velkém sále Městské knihovny na Praze 1.

V rámci festivalu spolupracujeme s několika známými osobnostmi, kteří vystupují v roli motivátorů jako např. David Gránský, Tomáš Klus, Anička Slováčková a další. Všichni účastníci festivalu budou mít možnost nahrát festivalové CD s jejich písní, vystoupit na opravdovém pódiu, ale i na různých akcích a čeká na ně spoustu dalších cen. Pořadatelem je DDM Praha 2 a Eva Kleinová (projekt Naše hudba). Projekt finančně podporuje Hlavní město Praha a Městská část Praha 2. Na festivalu s námi také spolupracuje DDM Praha 4.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 22:00

27duben sobota 18:00

Ubytování v okolí akce Pražský pěvecký...

ValentinskaPraha (52 metrů)

The Emblem HotelPraha (75 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (90 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (208 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (244 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (608 m)