The Corona Lantern

The Corona Lantern

Adresa:

Praha 9, K Žižkovu

Termín: 27.4.2024

Žánr: koncertymetal death metal


Temní a depresivní, plni naléhavé atmosféry a zmaru, přitom se o kvintetu v čele se zpěvačkou Dahlien můžeme částečně bavit jako o alternativě. Umrlčí skvadra THE CORONA LANTERN nořící se do hlubin doom metalu, post-metalu a blackened (snad sludge) metalu tuto sobotu do pražské Modré Vopice zve na koncert, kde se krom nich představí ještě další tři kapely.
A sami pořadatelé příliš nehrají, takže pokud chcete slyšet skladby z úspěšné a aktuálně vyprodané desky „Certa Omnibus Hora“ včetně posledního singlu „Tam nahoře“, měli byste v sobotu neváhat.

Sestava druhého Consuming the Tempest ale láká též na Rakušáky DARKFALL. Tahle thrashing deathmetalová kapela už to do lidí pere od roku 1995 a jejich mix technikou a melodiemi načichlého death metalu v kombinaci s přímočarým thrashem oslovuje fanoušky většiny metalových subžánrů a pravidelně se přes hranice vrací i k nám.

Z daleka přijedou i NEUROTIC MACHINERY. Velmi pracovitá kapela z Tachova patří mezi nejlepší a zároveň možná nejpodceňovanější tuzemská tělesa. Hrají progresivně a moderně, přesto se do svého propracovaného death metalu nebojí zapojit emoce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Corona Lantern

Wellness Hotel STEPPraha (717 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.9 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.9 km)