Seminář managementu osobní bezpečnosti

Seminář managementu osobní bezpečnosti

Adresa:

Praha 4, Na Pankraci 32

Termín: 22.9.2017
Vstupné:

500

22září pátek 17:30

Žánr: sportsebeobranakurz


Nejlepší příležitost naučit se základním principům osobní bezpečnosti, prevence a ochrany sebe a svých blízkých. Krav Maga je sebeobranný systém s jedinečným přístupem, snadný na naučení a zapamatování, stavěný na přirozených a intuitivních reakcích a lehce použitelný ve stresových situacích.

Krav Maga Academy je největším klubem spadající pod celosvětovou organizaci Krav Maga Global a nabízející komplexní přístup ke zvyšování osobní bezpečnosti. Akce je vhodná pro ženy i muže, všech věkových skupin. Předchozí zkušenosti s bojovými sporty ani jiné fyzické předpoklady nejsou potřeba! Obsah semináře Základy prevence konfliktu a deeskalace napětí Psychická příprava na konfliktní situace v sebeobraně i běžném životě Krav Maga koncept sebeobrany a osobní bezpečnost, techniky a taktika Psychologie útočníka Rozbor reálných konfliktních situací A mnohem více...

Termín 22. září 2017 17:30 - 21:00 Dostavte se minimálně 20 minut před začátkem akce. Čas konce akce je pouze orientační. Vchod do tělocvičny je cca 20 metrů nalevo od domu č. 32. Cena 500 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Seminář managementu...

Union Hotel PraguePraha (796 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (822 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 294 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (2.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 337 m)