KMG CZ, Praha 4

KMG CZ

Praha 4, Na Pankráci 32

Není tu akce, kterou KMG CZ pořádá? Přidej ji

Krav Maga Global ČR je organizace s více než desetiletou praxí v oblasti osobní bezpečnosti a primární prevence. V rámci České republiky nabízí kurzy a semináře pro širokou veřejnost, ozbrojené složky, státní a soukromý sektor.

Systém Krav Maga byl vyvinut a přizpůsoben tak, aby jej mohl trénovat každý nezávisle na věkupohlaví nebo jakýchkoli fyzických predispozicích. Je vhodný pro muže, ženy, děti i seniory, stačí jen chuť učit se něco nového. Pokud jste se s Krav Maga ještě v životě nesetkali, doporučujeme navštívit jeden z úvodních seminářů, kde si uděláte jasnou představu o tom, co vlastně Krav Maga je, dozvíte se, jak tréninky probíhají, naučíte se to nejzákladnější pro ochranu sebe a svých blízkých a na vlastní kůži si vyzkoušíte, jestli je Krav Maga pro vás tou správnou volbou. 

Přihlásit se můžete do kurzů pro dospělé a pořádají se také kurzy pro děti. Pokud by vám pravidelné tréninky nevyhovovaly, pak se neváhejte přihlásit na některý z Kurzů přežití pro ženy či pro muže. Jedná se o víkendové intenzivní kurzy sebeobrany, které vás připraví na nejčastější problémy, se kterými se můžete setkat. Naučíte se, jak konfliktům předcházet, jak deeskalovat napětí a, pokud už dojde k samotnému konfliktu nebo napadení, jak se ubránit a dostat se do bezpečí.

Krav Maga Global

Krav Maga Global je největší a nejprofesionálnější organizace zabývající se systémem Krav Maga na světě. Založena byla v roce 2010 a v současné době má již pobočky ve více než 60 zemích světa. Jejím cílem je šířit systém Krav Maga do všech koutů světa za pomoci globálního týmu instruktorů v čele se současným prezidentem organizace, Eyalem Yanilovem.

Krav Maga Global ČR realizuje řadu charitativních a osvětových projektů, které se věnují zvyšování úrovně bezpečnosti u nejohroženějších skupin obyvatel, tedy zejména u dětí, žen a seniorů (např. projekt Bezpečí pro seniory a Nenechte si ubližovat).

Členové spolku Krav Maga spolupracují na profesionální úrovni s mnoha vládními, soukromými i neziskovými organizacemi (např. Útvar pro odhalování organizovaného zločinu, Útvar rychlého nasazení,  Útvar pro ochranu ústavních činitelů, Celní správa ČR, Vojenská Policie, jednotlivé Městské policie; z civilního sektoru např. pro RedBull,  záchranné služby a mnoho dalších). Jejich zaměstnancům a klientům poskytují profesionální pomocučí je, jak předcházet útokům, jak správně  reagovat na určité konfliktní situace a hlavně – jak se efektivně případnému napadení ubránit.



Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

KMG CZ: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 329 m)
Café Louvre Praha 1 (2.7 km)