Hanka Křížková

Hanka Křížková

Adresa:

Praha 10, Moskevská 967/34

Termín: 11.4.2017
Vstupné:

230 Kč

11duben úterý 19:30

Žánr: koncertymuzikál

Umělci: Hanka Krížková


Večer plný vyprávění a hezkých písniček naší nejobsazovanější muzikálové herečky a zpěvačky Hanky Křížkové, jejíž pohoda, stále dobrá nálada a smích který rozdává kolem sebe je až nakažlivý.

"To divadlo osobně ještě neznám, ale moc se do něj těším, protože jsem se dozvěděla, kdo všechno tam hraje, hostuje,včetně Jiřího Lábuse, Václava Neckáře a dalších, a to je pro mě takové znamení, že je tam skvělá atmosféra a velká pohoda."

"Muzikály a velké koncerty jsou úžasné a moc mě to baví, ale když se mám přiznat, nejraději jezdím svou talk show a recitály po Čechách a Moravě. Je to bezprostřední kontakt s lidmi a musím říct, že kdekoli jsem kdykoli byla, bylo bezvadné publikum a vždycky bylo plno. Ať je to větší město, menší městys nebo vesnička. Lidé jsou milí, vstřícní, bezprostřední a já si to vždycky s nimi skvěle užiju," prozradila Hanka Křížková.

Na profesionální hudební scéně se poprvé objevila v roce 1982, kdy hostovala v karlovarské skupině Metronom. První vavříny získala na jazzových festivalech, ale i na koncertech populární hudby jako host předních českých...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hanka Křížková

Žižkovská televizní věžPraha (1 358 metrů)

Residence TrafickPraha (1 508 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 552 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 358 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.6 km)