Fragile (SK)

Fragile (SK)

Adresa:

Praha 1, Malostranské náměstí 21

Termín: 28.2.2017 21.1.2018
Vstupné:

300

28únor neděle 20:00

Žánr: koncertypop

Umělci: Fragile


Fenomenální a uznávaná slovenská vokální skupina Fragile, kterou tvoří osobnosti známé z televizních obrazovek a divadel oslnila v Česku na turné s R. Müllerem a již dva roky také samostatně , zpívá světové a česko-slovenské hity bez použití hudebních nástrojů ve stylu „a cappella“. Součástí koncertu bude křest CD Fragile Queen Symphony 2.

Kmotr Peter Freestone. Slovo „fragile“ znamená křehký a výstižně tak charakterizuje komorní a cappella zpěv, zpěv bez doprovodu hudebních nástrojů. Skupina FRAGILE však zvládá tento náročný žánr mistrovsky. I když se v jejich repertoáru najdou i skladby velikánů jakými jsou Bach či Chopin, jejich největší předností jsou tituly současné populární hudby. Hity světových autorů a interpretů přetvářejí do posluchačský velmi příjemných, atraktivních podob s velkou mírou hravosti a kreativity.

Jejich představení jsou plné nejen výborné hudby, ale také skvělého humoru, díky kterým zažijete neopakovatelný večer plný jedinečné zábavy. Repertoár koncertu tvoří písně světových i domácích interpretů jako: Sting, Lord, Jason Mraz, Lorde, The Flying Pickets, Richard Müller, Pharell Williams, The Real Groupa mnoho dalších. Mezi novinky patří skladba The Parting Glass – irská národní skladba, Lady Karneval od Karla Gotta, nebo Fero skupiny Elán, Get Lucky od sk. Daft Punk. Zazní také gospelové skladby. Skupina Fragile vystoupí v pražské Malostranské besedě v úterý 28.2.2017 v 19:30 hod.

Fragile je slovenská vokální hudební skupina, kterou tvoří osobnosti známé z televizních obrazovek a divadel.Tváře této skupiny se objevovaly v televizních seriálech, v divadelních a muzikálových představení či v televizních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fragile (SK)

The Golden Wheel HotelPraha (422 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (824 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (852 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (400 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (426 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (838 m)