DNB B-Day Clash /w Rich & Basstien

DNB B-Day Clash /w Rich & Basstien

Adresa:

Praha 1, Jakubská 2

Termín: 11.6.2016 12.6.2016
Vstupné:

Do 23:00 60 Kč poté 80 Kč

11červen sobota 21:00

Žánr: koncertypartydance


První pravidelnej dnb mejdan na dva mixy v Praze. Základem akce jsou 4 metry DJ techniky, na kterých se představí kolaborace uvnitř i napříč jednotlivými crew. Celou noc se hraje na 2 master mixy, čímž je akce světovým unikátem.

Díky tomu na pódiu spojí síly nejen dva ale i více DJs! Těšte se na tématickou výzdobu, vizuální projekci a hlavně na skill hostujcích i rezidentních djs. Na čtvrtý díl jsme si pro Vás pozvali 2 členy české crew kteří byli u zrodu DNB pártys v Čechách, již od roku 2000 pro nás tvoří open-airy a klubové noci a moudří jistě vědí, že je řeč o BASSBEAST crew konkrétně o pánech RICH & BASSTIEN.

Kvalitní selekce v rytmu jungle a dnb, přesný mixy a CLASH setup na stole, to je záruka show kterou můžeme od těchto pánů dozajista očekávat! Místo klasického resident clashe jsme na tento díl připravili B-DAY CLASH! A oslavenec není nikdo jiný než přesný a neomylný dj VIRCZ z projektu Latrod3ctus a také člen Beatspot crew, který si na svůj B-Day clash pozval zakladatele Reprospekt crew DJe PD`Ra..

Takže se těšte na další parádní mejdan v proslulém Chapeau Rouge pod taktovkou Latrod3ctus, Duneni.cz, Neuro:lab a hosty RICH & BASSTIEN. Nebudou chybět klasické Clash kulisy obohacené o B-day tématiku. Nezbývá než se těšit jakou atmosféru a párty si díky Vám opět užijeme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce DNB B-Day Clash /w Rich...

Tyn Yard ResidencePraha (58 metrů)

The Emblem HotelPraha (465 metrů)

ValentinskaPraha (589 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (232 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (312 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (804 m)