Adéla Bohadlo s kapelou křest desky Mateřská dovolená

Adéla Bohadlo s kapelou křest desky Mateřská dovolená

Adresa:

Praha 1, Malostranské náměstí 21

Termín: 2.4.2024
Vstupné:

250 - 300

2duben úterý 20:00

Žánr: koncertyfolk pop Praha


 Přijměte pozvání na křest nové desky Adély Bohadlo - Mateřská dovolená! CD i vinylové album bude pokřtěno na koncertě Adély a Oldy Bohadlo.

Adéla Bohadlo, dříve známá pod jménem Jonášová, je dcerou legendy českého folku, Pavlíny Jíšové. Po 8 letých zkušenostech ve folkové kapele své matky, se Adéla rozhodla vydat na sólovou cestu. Její hudba se začala rozvíjet mimo tradiční folkový žánr a překračovat hranice do oblasti mainstreamu. Adéla je autorkou svého díla a je známá svým nezaměnitelným rukopisem. Má za sebou dvě úspěšná sólová alba a její nejznámější hudební videoklipy jsou Salsa a Dejvice.

Oldřich Bohadlo je se pohybuje v hudebních vodách již více než 25 let. V jeho kapelách se vystřídalo desítky talentovaných muzikantů. Oldřich natočil dvě autorská alba - první s původní kapelou BohadloBand a druhé s elite studiovými muzikanty pod taktovkou Borise Carloffa v Praze. Jeho nejznámější písní je „V sítích“.

Adéla a Olda Bohadlo přinášejí svěží vítr do české hudební scény. Jejich kombinace folkových a popových žánrů vytváří jedinečný zvuk, který zaujme široké spektrum posluchačů všech věkových kategorií. Jejich vystoupení jsou plná energie a emocí, které vás vtáhnou do světa hudby a nedovolí vám zůstat lhostejnými. Přijměte naše pozvání a nechte se okouzlit jedinečnou atmosférou, kterou dokáže vytvořit pouze Adéla a Olda Bohadlo s kapelou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce