Judas Priest v Praze

Judas Priest v Praze

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 29.3.2024

29březen pátek 18:30

Žánr: koncertyheavy metal Praha

Umělci: Judas Priest


Judas Priest se vrací do České republiky se svým „Metal Masters 2024“ tour a potěší tak jejich fanoušky po nedávno zrušeném koncertě Ozzyho Osbourna, na kterém měli vystupovat jako hosté. Na jejich zastávce v pražské O2 areně 29. března je doplní další skvělé kapely Saxon a Uriah Heep.

V roce 2022 byla tato nejvytíženější kapela uvedena do Rock & Rollové síně slávy – na začátku téhož roku vyrazila na přeložené světové turné na podporu 50. výročí kapely, které zahrnovalo koncerty v USA, Evropě, Mexiku a Jižní Americe.

V roce 2023 kapela pokračuje v práci na novém studiovém albu, které by mělo vyjít začátkem příštího roku. V roce 2024 se ikony vydají na své další světové turné, které začne ve Velké Británii, poté bude pokračovat v Evropě a následně v USA a dalších zemích. Dá se říci, že Judas Priest si i nadále drží pozici jedné z největších a nejlepších britských kapel, které vznikly za posledních více než 50 let.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Judas Priest, pocházejí z anglického Birminghamu, kde se dali dohromady v roce 1970. Ovšem až v roce 1974 přišel do kapely zpěv ák Rob Halford a nahradil Alana Atkinse. Ozdobeni kůží a řetězy se do povědomí fanoušků dostali již...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Judas Priest v Praze

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)