LIVE stream - Vyhráváme Už jsme doma

LIVE stream - Vyhráváme Už jsme doma

Adresa:

LIVE stream

Termín: 13.4.2021

13duben úterý 20:00

Žánr: koncertyRock Punk Folk Avantgarde live stream online zdarma Palác Akropolis

Umělci: Už jsme doma


VYHRÁVÁME, hrajeme, nevzdáváme to! Oslavte s námi to, že kultura i přes současnou tíživou situaci nadále žije. Připravili jsme pro vás sérii 13 živých streamů, ve kterých poznáte pořádný kus české scény. A v tomhle se představí kapela UŽ JSME DOMA!

KAPELU MŮŽETE PODPOŘIT ZDE

Jak v České republice, tak v zahraničí není podobná hudba, jakou UJD hraje, k nalezení. Je punkově divoká, naléhavá, zároveň kompozičně náročná, do detailu propracovaná s nadčasovými texty.

Typický je zvuk trubky, sbory, neuvěřitelné tempo a živá vystoupení, která oplývají silnou energií a humorem. Snad i proto jejich publikum s nimi nestárne. Ač se pro neznalce může zdát jejich hudba chaotická, náhodně poskládaná či improvizovaná, opak je pravdou. V jejich hudbě záleží na každém tónu, detailu, na kázni kapely a podobně jako v symfonickém orchestru hrají muzikanti podle partitury.

Pokud jde o stylovou charakteristiku, je velmi obtížné ji zařadit. Jisté jsou punkové kořeny a vliv avatgardní hudby v podání hnutí Rock in Oposition, The Residents nebo Magmy. Z kapel alespoň trochu podobých je možné uvést...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

26duben pátek 19:00

27duben sobota 20:00

27duben sobota 20:00

28duben neděle 15:00