KAON - Poznejte krásy Korejské republiky online

KAON - Poznejte krásy Korejské republiky online

Adresa:

LIVE stream, online

Termín: 1.5.2021 2.5.2021
Vstupné:

0

1kvě - 2kvě celý den

Žánr: ostatní akceonlinekurzworkshop


Zveme vás na online akci, díky které poznáte krásu Korejské republiky. Akce je zcela zdarma a těšit se můžete hned na několik zajímavých workshopů!

Chtěli jste někdy proniknout do tajů bojového umění Taekwondo? V květnu budete mít příležitost si tento sport zkusit během dvou hodin vedených mistry z největší školy Taekwonda v Praze.

Láká vás umění kaligrafie? Dostavte se na náš kaligrafický workshop pana Jeonga, který se kaligrafii věnuji téměř třicet let.

Jste pod neustálým stresem a tlakem? Pro vás jsme připravili zenovou meditaci vedenou mistrem z nejlepší školy korejského zen buddhismu v ČR.

Víte, že Korejci jedí téměř ke každému jídlu nakládané zelí? O kimchi si povyprávíme s majitelem společnosti ilovehummus.cz, která v ČR kimchi vyrábí. Pokud máte jakékoliv dotazy jste vřele vítáni zapojit se do diskuze.

Zajímá vás Korejština, ale nejste si jistí kde začít? Korejština Hancha vás zasvětí na KAON akci do krásy hangulu (korejského písma), a poté se společně naučíte pár užitečných frází.

Nebude chybět ani ukázka tradičního korejského oděvu hanbok od LondonHanbok a mnoho video ukázek poskytnutých například od National Gugak Center!

Program KAONu se může ještě rozšířit či změnit, takže sledujte naše SNS pro aktuální informace (na FB a Insta: “GobaekEvents”). Celá akce bude probíhat online a je otevřena všem bez ohledu na předchozí znalosti o Korejské Republice. Do workshopů se mohou zapojit také děti.

KAON je zkratka pro "K-Akademie ONline", ale názvu "akademie" se nemusíte vůbec obávat. Na akci se můžete připojit v jakýkoliv čas a nejste ničím vázáni. Akce má v názvu slovo "akademie" protože jejím úkolem je rozšiřovat povědomí o Korejské republice prostřednictvím workshopů a přednášek vedených profesionály a skrze rozhovory s lidmi, kteří svému oboru dooporavdy rozumí. KAON je tedy zárukou, že nabízený program je postavený na zkušenostech a odbornosti přednášejících a hostů. Abychom ale dostáli názvu “akademie”, tak budeme organizovat dva KAONy ročně – jarní a podzimní semestr. Jarní semestr nabízí více workshopů, podzimní semestr přijde s větší dávkou přednášek. A pokud s námi chcete strávit celé dva dny, zapojte se do Master Class programu (také zdarma). Dostanete tak diplom a vysvědčení o absolvování. A navíc si zasoutěžíte o krásné ceny.

Těšíme se na vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce