Z knihy džunglí

Z knihy džunglí

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 6

Termín: 2.10.2014
Vstupné:

120/80kč

2říjen sobota 10:00

Žánr: divadločinohradramapro děti


Z knihy džunglí – Poslyšte píseň o statečném mungovi jménem riki-tiki-taviDélka 50 min. bez přestávky Vhodné pro děti od 4 let Byl ještě docela malý, když ho odnesla velká voda. Kde se to najednou ocitl? Ztracen a sám? Ha, koho to slyší funět a pištět?

Krysa Čchá, ubohá krysa Čchá. A nyní, čí jsou to hlasy?Ve vysokém stromě hnízdí snovači - pěvci, k jejich ptáčátkům blíží se had! To je mungova chvíle. Udatně bojuje se zákeřným hadem, zachrání ptačí mláďata! Ale pozor! Krysa Čchá varuje: “A co ona, hadí žena?” Strašný byl had, strašnější je jeho družka… Poslyšte píseň o mungovi jménem Riki, který přemohl nejenom zlého hada, ale i hadí ženu! Autorka výpravy Kristýna Täubelová získala Cenu Alfréda Radoka za rok 2007.

Na XXIV. ročníku Mezinárodního festivalu loutkářského umění v Bielsko-Białe získala inscenace hlavní cenu. Na 19. ročníku festivalu Mateřinka 07 v Liberci inscenace získala tři ocenění, a to cenu za režii pro Jiřího Adámka, za výpravu pro Kristýnu Täubelovou a poprvé se udílející Čestné uznání za nejlepší inscenaci v kategorii pro děti 5 – 7 let. Spolupracovali Námět: Rudyard Kipling Scénář, režie a hudba: Jiří Adámek Výprava: Kristýna Täubelová Hudební spolupráce a závěrečný hymnus: Jan Matásek Dramaturgie: Petra Zámečníková Hrají: Ilona Semrádová, Kateřina Tichá, Václav Krátký, Jan Matásek, Pavol Smolárik

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

6květen pondělí 19:00

6květen pondělí 19:00

6květen pondělí 19:00

Kabaret Winton

, Štefánikova 57 Divadlo

Ubytování v okolí akce Z knihy džunglí

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (331 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (801 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 000 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (688 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (445 m)