Přejít na stránky Ticketpro.cz

DJ Antoine

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 15.6.2012
Vstupné:

390 Kč, V.I.P.: 1.100 Kč (VIP vstupenka zahrnuje welcome drink)

15červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyHiphophip hop


Momentálne najúspešnejší a najžiadanejší švajčiarsky dj a producent, dj Antoine (35) zahrá opäť v Čechách. Tentokrát  to rozbalí v clube Sasazu v Prahe piatok 15.6.2012. Viac ako jeho meno zaiste poznáte  totálne dancovú vypaľovačku s provokujúcim a chytľavým textom “Welcome to St.Tropez” (dj Antoine vs.Timati feat. Kallenna), ktorá ovládla tanečné pódiá nielen v Európe, ale aj v USA a Kanade,

Dj Antoine “Welcome to Prag”

Friday 15.6.2012 Praha Sasazu Club Prag

Momentálne najúspešnejší a najžiadanejší švajčiarsky dj a producent, dj Antoine (35) zahrá opäť v Čechách. Tentokrát to rozbalí v clube Sasazu v Prahe piatok 15.6.2012. Viac ako jeho meno zaiste poznáte totálne dancovú vypaľovačku s provokujúcim a chytľavým textom “Welcome to St.Tropez” (dj Antoine vs.Timati feat. Kallenna), ktorá ovládla tanečné pódiá nielen v Európe, ale aj v USA a Kanade,

Antoine Konrad alias dj Antoine nie je na hudobnej scéne žiadny experimentujúci začiatočník. Ako 20 ročný si otvoril vlastný klub “House Caffé”, kde miestni kluberi prežili v 90-tych rokoch vraj najlepšie, priam kultové časy. V priestoroch svojho lokálneho klubíku to krátko skúšal aj s hip hop žánrom, ale pre jeho šťastie, včas sa nadchol pre vlnu nákazlivo pohodového housu. V roku 1998 vydal prvý album s príznačným názovm “The Pumpin´House Mix”. O rok neskôr vďaka albumu “Houseworks 1” vyhráva prvú zlatú sošku, čím sa úspešne etabluje na klubovej scéne. Okrem toho, že produkoval 51 CD´s, založil si vlastné vydavateľstvo Houseworks, hosťoval každý týždeň v music radio show, kde jeho hudobné vychytávky počúval celý svet.

Za veľkú pochvalu stoja fakty ako napríklad 1,5 milióna predaných albumov. Na poličke má dj Antoine už 34 zlatých, 4 platinové a 1 dvojplatinové ocenenie z prestížnych hudobných súťaží a ankiet a kedže “mu ide karta”, tieto ocenenia určite nebudú posledné.

Za úspechy vďačí aj dlhoročnej spolupráci s Fabiom Antoniallim, vo svete hudobného priemyslu známym ako Mad Mark ( kariérne pomohol Mary J. Blige, P. Diddy, Pittbull, Cindy Lauper). Keď spomíname hudobnú spoluprácu, dj Antoine produkoval songy s Bobom Sinclarom - “Mr. Tambourine Man “( dj Antoine vs Mad Mark), so Snoop Doggom - “Groove On,” s Timatim - “Welcome to St. Tropez” a vydarená je i spolupráca v kombinácii Timati, P. Diddy - “Dirty Money”.

Ďalšie hitovky dj Antoine:

http://www.youtube.com/watch?v=UK9ld4zdmN4

http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY amp;feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=KFfkG1lkNnU amp;feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=lzc-p6uvkOE

Takže ako sa spieva v hite “Welcome to St. Tropez”:

Kvôli mojím rukám vo vzduchu kričte a kričte
Keď sme v St. Tropez
Woah, teraz je párty
Utrácajte peniaze vo veľkom.

Užite si to!

celebration.sk

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
390 Kč, V.I.P.: 1.100 Kč (VIP vstupenka zahrnuje welcome drink)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

26duben pátek 19:30

26duben pátek 20:00

Helemese

, Bělohorská 201/150 Koncert

26duben pátek 20:00

Ubytování v okolí akce DJ Antoine

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)