Live stream - NSHT online

Live stream - NSHT online

Adresa:

LIVE stream

Termín: 28.10.2020

28říjen středa 17:00

Žánr: koncertylive stream online elektronická hudba


NSHT, projekt, který už 4 roky po českých klubech představuje vybrané interprety modulární a synťákové scény, se koronaviru nevzdává! Na říjnový státní svátek přichystal vyladěný livestream, který dostane tu nejžhavější živou elektroniku až k vám domů. Poprvé dokonce ve variantě VR!

P/\ST
„Není kam utéct, kov svírá pevně,“ vzkazují pražští experimentátoři. Jejich rap za doprovodu hutné sub-basy uzamkne NSHT už podruhé v letošním roce do pasti. A my? My se už nemůžeme dočkat.
https://pastpraha.bandcamp.com/

NanoTone (UK/USA)
Nano Tone je dvojice syntezátorových mágů z Británie a Spojených států, kteří svůj hudební arzenál v poslední době skladují přímo v Praze. Nechte se jím překvapit a zachvátit nefalšovanou dávkou synth wave.
https://nanotone.bandcamp.com/

Lowmoe
Audiovizuální projekt producenta Štěpána Kopečného a VJky Nely Bártové. Pulzující ozvěny syntezátorů nořící se z reverbálních hlubin, taneční beaty a gradační kompozice. Barevné i temné, abstraktní i mikronarativní. Smělé party rytmy pro introverty.
https://xionlabel.bandcamp.com/album/recalibrate

Shor Fitsch
Vycházející hvězda pražské krabičkové scény, zapálený nadšenec do poctivé hardware elektroniky. Jeho live sety se pohybují od ambientních poloh až k těm čistě tanečním.
https://soundcloud.com/ond-ej-orfa

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce