Pestrý srpen ve Žlutých lázních

Pestrý srpen ve Žlutých lázních

Adresa:

Praha 4, Podolské nábřeží 3/1184

Termín: 8.8.2019

Žánr: Žluté lázně hudba cestovatelské projekce sport festival zdarma


Žluté lázně v Praze 4 Podolí nabídnou i v srpnu bohatý program pro letní dny. Ve čtvrtek 8. srpna vystoupí v areálu skupina Mirai, v sobotu 10. srpna čeká všechny gurmány Thajský den, 12. a 21. srpna pak oblíbené stand-up cestovatelské projekce. 24. srpna pak Festival bojových sportů.

Už tento čtvrtek 8. srpna čeká návštěvníky Žlutých lázní koncert kapely Mirai. Oblíbení hudebníci vystoupí na velkém pódiu na travnaté pláži od 19 hodin v rámci hudebních pikniků Hitrádia City. Akce City piknik začne v 16 hodin, od 17 hodin pak pokračuje koncertem kapely Jananas a hodinu poté naváže Mirai.

Vstup na akci je zdarma.

Thajsko na břehu Vltavy

V sobotu 10. srpna zavítají do Žlutých lázní milovníci Thajské kultury a kuchyně. Vůbec poprvé pořádají Žluté lázně Czech-Thai Day pod záštitou Thajské ambasády a Česko-Thajské hospodářské komory. Labužníci se mohou těšit především na kulinářské speciality jako je Pad thai, kuřecí soté a další. Samozřejmostí bude pivo Singha. Diváci si také užijí ukázky bojového umění Muay Thai a mohou se osobně seznámit s kopy a údery. Akce začíná ve 14 hodin.

Další srpnové akce:

12. srpna stand-up cestovatelská projekce Kolem světa. Návštěvníci Žlutých lázní uslyší vyprávění Lucie Radové, jedné z pěti statečných žen, které projely v Tuk tuku napříč divočinou jižní Ameriky.
21. srpna stand-up cestovatelská projekce Kolem světa. Vyprávět a promítat svoje zážitky bude Matěj Balga, který jel na kole a kajaku kolem světa.
24. srpna Festival bojových sportů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pestrý srpen ve...

VIPliving HouseboatPraha (1 317 metrů)

Villa Seven HillsPraha (1 716 metrů)

Union Hotel PraguePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)