Anna Calvi v Praze

Anna Calvi v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 8.11.2018
Vstupné:

490 /590,-

8listopad čtvrtek 20:00

Žánr: koncerty

Umělci: Anna Calvi


Hunter, třetí studiové album držitelky ceny BRIT Award a dvou nominací na Mercury Music Prize Anny Calvi, vyjde 31. srpna 2018 na Domino Records a 8. listopadu ho Anna Calvi představí živě v Lucerna Music Baru. 

Album produkoval Nick Launay (Nick Cave, Grinderman) v Konk Studios v Londýně s další produkcí v Los Angeles. Nahrála jej skupina Anny - Mally Harpaz hrající na různé nástroje a Alex Thomas na bicí – doplnili je Adrian Utley z Portishead na klávesy a Martyn Casey z The Bad Seeds na basovou kytaru. Album je syrové a energické, Calvi jde na doraz, ať již svou hrou na kytaru nebo zpěvem. 

Hunter je ztělesněním pocitu svobodného letu. Pro skladatelku a virtuozní hráčku na kytaru to byla příležitost být pravdivější než kdykoliv předtím. Je to první studiová nahrávka od vydání EP natočeného s Davidem Byrnem v roce 2014 Strange Weather, stejnojmenného albového debutu a následujícího druhého alba One Breath z roku 2013. Hunter je album zkoumající sexualitu a bořící hranice genderové conformity. Je to feministická queer deska prahnoucí po svobodě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Anna Calvi v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)