Anna Calvi dorazí do Prahy se svým uhrančivým hlasem i nepostradatelnou kytarou. Nezapomene ani na nové album

Anna Calvi dorazí do Prahy se svým uhrančivým hlasem i nepostradatelnou kytarou. Nezapomene ani na nové album  

Držitelka ceny BRIT Award i dvou nominací na Mercury Music Prize Anna Calvi dorazí na podzim do České republiky. S sebou doveze své nové studiové album Hunter, které vychází na konci prázdnin.

Britská zpěvačka Anna Calvi vydává třetí studiové album, které vyrazí představit na evropské turné. Během něho se zastaví rovněž v české metropoli, kde vystoupí 8. listopadu v Lucerna Music Baru. Nahrávka, kterou produkoval Nick Launay známý svou spoluprací se zpěvákem Nickem Cavem či britskou rockovou kapelou Grinderman, má vyjít 31. srpna s názvem Hunter. Slibuje písně plné syrovosti a energie.  

“Calvi jde na doraz, ať již svou hrou na kytaru nebo zpěvem,” lákají organizátoři, “Hunter je ztělesněním pocitu svobodného letu. Pro skladatelku a vituózní hráčku na kytaru to byla příležitost být pravdivější než kdykoliv předtím.” Jedná se o první studiovou nahrávku od vydání EP Strange Weather, které Calvi nahrála spolu s Davidem Byrnem v roce 2014. 

Anna Calvi vydala své debutové eponymní album v roce 2011. Proslavila se však již o rok dříve, a to singlem Jezebel z roku 1951, který napsal Wayne Shanklin a proslavili Frankie Laine a Edith Piaf. Druhá studiová nahrávka One Breath vyšla v roce 2013. Mezi její další známé písně pak patří i Desire, Blackout či Suzanne And I. Během pražského koncertu zajisté nebude chybět ani nejnovější Don’t Beat the Girl Out of My Boy

Vstupenky na koncert sedmatřicetileté zpěvačky jsou k dostání v internetovém předprodeji za 490 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!